Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat


Vendég

/ #2180 Re: Re: Re:

2014-03-14 07:14

#2177: Vegas - Re: Re:

Te szerencsétlen hülye! Kénytelen vagyok ezt mondani, de akár a barom is beleférne! Hogy ilyen egy tökkel ütött seggfej maradj fiam, sok hónapi fejtágítás után is, az kész borzalom! (A kezdetek óta nyomon követem ezt a fórumot és benne a hülye hozzászólásaidat!...) Kész katasztrófa vagy öregem, akármit is írsz ide! És ez nemcsak az én egyéni véleményem, 3 osztálynyi embert fel tudok sorakoztatni magam mögé, aki ugyanolyan velőtlen idiótának tart, mint én!
Ha tanulmányoztad volna Oberle Gábor hozzászólásait, az előadását és az ott megjelölt prezentációs anyagot, (és lenne egy kis agyad, ami működik még...), akkor tudnád, hogy baromságokat írsz, mindezt azért, mert Mick West és Hraskó Gábor MTA-s kedvenc a te kedvenced is!... (Ez szintén csak a beszűkült tudatállapotodnak köszönhető, de ezt nem fogod felismerni, sajnos!...)
A régebbi szabványban 100 mikrogramm/liter volt a megengedhető határérték, azt a duplájára emelték, amikor elfogadtuk az EU-s szabványt. Tehát az (a 100-as érték) közelében volt Geotruth mérése! A magas és veszélyes érték nem azt jelenti, hogy a felső határérték csak a káros és veszélyes, te sületlen tökfilkó! A 200-hoz viszonyítva is olyan, mintha 4 gomba lenne a halálos és te már abból kettőt megettél! Érted aranyapám??... Ráadásul ez nem egyedi eset, hanem folyamatos, hosszútávú hatás, olyan, mint amikor nem fél percre nyomom oda az arcod az autóm kipufogócsövéhez, hanem mondjuk fél napig! Érted már?...