Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

vegyiali

/ #2195 chem

2014-03-14 18:59

egyik végzettségem mg.-i mérnök, és 2,5 éve kutatom, figyelem azt a jelenséget, ami miatt itt összegyűltünk. Barátaimmal minden illetékesnek elküldtük panaszleveleinket, bevizsgáltattunk esővízmintákat, idáig mindhiába. Aláírásgyűjtés és petícióbeadás történt 2012-ben a MVM államtitkárság felé. A 150 körüli aláírás ellenére csak értékelhetetlen választ kaptunk. A magyarországi szervek nem ismerik el a chemtrail-HAARP-tevékenységet, valamint a már bekövetkező, és várható következményeket sem. Lassú, halálos menetelésben, környezeti katasztrófa zajlik a Földünk permetezett részein. Az ok amiért itt vagyunk most, az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb merénylet, bűncselekmény, ezen kívül a chemtrail-ek permetezése és a HAARP használata több nemzetközi határozatot sért, illetve a nemzeti önrendelkezés alapelvébe ütközik s megsért szinte minden alapvető emberi jogot. A helyzet súlyosságát egy 10-es skála 10-es fokozatával jellemezném.
Egész életemben kizárólag cumulus(gomolyfelhő), stratus(rétegfelhő), stratocumulus, cumulonimbus(zivatarfelhő) típusú felhőkre, ezek kombinációira, vagy pedig tiszta kék égboltra emlékezem. Ha voltak is más meteorológiai képződmények, azok olyan ritkán, szórványosan jelentkezhettek, hogy nem hagyhattak nyomot az egyszerű emberek emlékezetében.
Az utóbbi időben azonban megfordult az arány, és a ritka felhőtípusokhoz hasonló képződmények kezdték el borítani az eget nap-mint-nap, ugyanakkor, amikor elkezdtek megjelenni az un. „hosszú-kondenzcsíkok”. Ezek a gyanús képződmények 6 főtípusba – cirrusz-szerű, karfiol-szerkezetű, paplan-szerű, vattacukor-szerű, penészfolt-szerű, mammatus - és kb. 20 altípusba sorolhatók, keletkezésük bizonyítottan kötődik a
kipermetezett SAG-vonalak(SAG=sztratoszférikus permetezés geomérnöki programja) – „hosszú-kondenzcsíkok” - szétterjedéséhez.
2012 06.01.-én kaptam az legelső információt erről a globális nagyléptékű problémáról, előtte – nagy leterheltségem miatt – nem konstatáltam a szokatlan jelenségeket az égbolton. A gondterhelt ember általában leszegett fejjel halad, s tudatállapota nem az égboltra fókuszál. 1. A CHEMTRAIL-HAARP-jelenség forrása az un. „geoengineering program”, melynek már folyó voltát a project vezető mérnökei tagadják, miközben talajban, vízben, növényekben, vérmintákban már évek óta azokat az anyagokat olyan arányban észlelik környezetvédő csoportok/aktivisták, ahogyan a projekt vezetői azt kiszórni „tervezik”. A bemért hólé-, talaj-, esővíz-, vérminták az egészségügyi határértékek 100-szoros, 1000-szeres dózisaival fémjelzik a dolog tényszerű voltát. - A CHEMTRAIL-HAARP-jelenség mögött egy globális fizikai-kémiai- biológiai fegyverrendszer kifejlesztése és alkalmazása húzódik meg. A H.A.A.R.P.(High Frequency Active Auroral Resourch Program) névleg a sarkifény-jelenség kutatására indítottak, de valójában egy komplex , soha nem látott erejű éghajlati és pszichotróp fegyverrendszer kifejlesztése volt a cél. 1000 milliárd dolláros költségvetéssel egyébként sem szoktak kis jelentőségű kutatási programokat finanszírozni sehol a világon. A HAARP különböző frekvenciái alkalmasak tudatmódosításra, agyvérzés, vagy szívrohamnak látszó, illetve diagnosztizált „balesetekhez”, katasztrófajelenségek előidézéséhez, időjárás módosításhoz.
2. A CHEMTRAIL egyrészt a H.A.A.R.P. kiszolgáló antennarendszere, másrészt
tartalmaz tudatmódosító, radioaktív, rákkeltő, toxikus anyagokat, fertőző ágenseket
(gombaspórák, baktériumspórák), valamint un. polimerszálakat. (A polimerszálak egyfajta
logisztikai komponensei a Biological Application Programming Interface(BioApI)-
rendszernek, melynek lényege hogy un. „nano-bot”-egységeket (mikroszkópikus
gépstruktúrák) juttatnak az idegsejtek szinapszisaihoz blokkolva, kontrollálva,
áthangolva azokat egy távoli helyről érkező elektromágneses jelnek/parancsnak
(H.A.A.R.P.) megfelelően, de ez a „logisztika” hordozza a patogén, fertőző ágensek egy
részét is. A kipermetezett polimerszálak mikro-vastagságú szálainak billiói bejutnak
szervezetünkbe a táplálékkal, ivóvízzel, belégzéssel, s önmagukban is maradandó
károsodásokat okoznak a szervezetben! Hatását hasonlítanám a zoo-parazita Trichinella
spiralis nevű féregfaj által okozott kárhoz, melynek lényege, hogy csak a gazdatesttel
együtt lehet elpusztítani, semlegesíteni a már betokozódott képleteket mikroszkópikus
méretüknél és sokaságuknál fogva…