Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

vegyiali

/ #2196 chem

2014-03-14 19:01

A CHEMTRAIL-tevékenységet hivatalosan tagadják, - unalomig ismételgetve a „hosszúkondenzcsíkok”,
„jégkristályok”, „harmatpont”,”turbulencia”,”megnövekedett légiforgalom”,
„újfajta üzemanyagok” frázisait, - miközben a „geoengineering-mérnökök” bolygóhűtési
célt emlegetnek azon „terveikben”, amelyeket már 1996 óta valóságban is művelnek! -
Elmebeteg tudósok és a maroknyi hatalmi elit által alkotott bűnszövetkezet szerkesztette
un. „fenntartható fejlődés” egy olyan filozófia, amelynek célja az alkotmányos jogok
eltörlése, a teljes lakosság vasútvonalak menti gettószerű negyedekbe zsúfolása, a
személyes függetlenség, magánélet, alapvető emberi jogok fokozatos megszűntetése,
alávetése egy szűk hatalmi csoportnak. A 40 fejezetből álló AGENDA -21 nevű
dokumentum a nemzeti szuverinitás felszámolásában, a magántulajdon eltörlésében, a
család egységének aláásásában, az emberi mozgástér drasztikus korlátozásában látja
megvalósulni a jövőt, és az Új Világrendet(N.W.O.)… - A „fenntartható feljődés” kitalálóinak
fő vesszőparipái a különféle rettegés-elméletek - „üvegházhatás” , „túlnépesedés”, -
miközben – a „karbonkvóta” behajtásán és a „tanácskozásokon” kívűl - nem tesznek
semmi érdemlegeset a multinacionális cégek által folyamatosan elkövetett víz-, levegő-,
talajszennyezések, erdőfelégetések ellen, de miért is tennének, mikor a multiktól kapják a
fizetésüket! Minden felelősséget a lakosságra hárítanak, miközben megbízóik - egy szűk hatalmi csoport tagjai - luxuséletben és határtalan pazarlásban tobzódnak.
A TAGADÁS GYENGE LÁNCSZEMEI
1. „PHOTOSHOP” – A szkeptikusok gyakori vádja, hogy „biztosan csak photoshoppolták a fényképfelvételeken látható dolgokat!”…Az egész világon – Alaszkától Új-Zélandig, Svédországtól Patagóniáig – a több tízezer megfigyelő ugyanazokat a jelenségeket, csíkokat „photoshoppolná”? Kétlem! Egyszerűen a jelenség ugyanaz a világ összes permetezett helyén, ugyanazon vegyszerekkel és nanotechnológiával!
2. „HOSSZÚKONDENZCSÍK” – Kondenzcsíkot vagy nem húz maga után egy repülőgép, vagy csak pár másodpercig, maximum egy–két percig megmaradót húz, de utóbbi esetben mínusz 40 Celsius-fok, és 70 % -os páratartatalom szükséges, ami nyári időszakokban ritkán fordul elő és még így sincsen szó nincsen több kilométer hosszú, és órákig megmaradó/szétterjedő kondenzcsíkokról! – A hosszú csíkok sokfélesége is azt bizonyítja, hogy a kipermetezett, nano-porlasztású vegyszerek a sokfélék, ellentétben a rövidke másodpercekig látható ártalmatlan kondenzációs csíkocskákkal! – A normál utasszállító forgalomnak nem felelnek meg az összevissza csíkokat húzgáló jeltelen-hangtalan, változó magasságokban húzó gépek - hol egymás mellett, hol tekeregve ide-oda, hol „startvonalról” indítva a permetezést!
3. „ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLET” – A Világhálón információ és dezinformáció keveredik, de ez nem alap arra, hogy egységesen mindenre rábélyegezzük hogy „Összeesküvés-elmélet”! A sok-százezer videó, beszámoló, tanulmány egységesen a természetellenes bevonalazott, bekockázott égboltról, az orvosi lát- és labor-leletekről, a tömeges állatpusztulásokról, tömeges tüdő- és Alzheimer-kór-megbetegedésekrő, a rák nagyságrenddel való előretöréséről valamint kormányzati képviselők, alkalmazottak, fősodratú médiák gyanús hallgatásáról/csúsztatásairól, ideges és/vagy elutasító viselkedéseiről szól! - Ami kellemetlen, és kritika a fennálló hatalom felé, az mind „összeesküvés-elmélet”, és „biztosan gonosz terroristák” találták ki….
4. „MAGUKAT IS PERMETEZIK? - A hatalommániás elmebeteg személyek valóban elhitethetik magukkal, hogy amit tesznek, az jó a világnak, így saját családjuknak is.
Akár légkondicionált dácsáikban és szuperluxus bunkerjaikban/trópusi szigeteiken lévő luxusdácsáikban is "átvészelhetik"/megfigyelhetik, hogyan "sikerednek" halált hozó kísérleteik a "FÖLD megmentésére" ,valójában a lakosság csökkentésére/kiirtására, a HAARP-technológiás természeti katasztrófákra vonatkozólag. A VILÁGURALOMRA TÖREKVŐ PÁR EMBER DIKTÁTORI HAJLAMÚ ELMEBETEG! EGYÁLTALÁN NEM ZAVARJA SAJÁT HOZZÁTARTOZÓINAK VESZÉLYEZTETÉSE SEM, VAGY LEGALÁBBIS KÉPTELEN FELMÉRNI ENNEK REALITÁSÁT, KÖVETKEZMÉNYEIT RÉSZBEN MENTÁLIS ZAVARAIK, RÉSZBEN OSTOBASÁGUK, RÉSZBEN TERMÉSZETTUDOMÁNYOS MŰVELETLENSÉGÜK, RÉSZBEN HATÁRTALAN ÖNZÉSÜK,
KAPZSISÁGUK, de legfőképpen HATÁRTALAN GONOSZSÁGUK KÖVETKEZTÉBEN! – A LEGLÉNYEGESEBB DOLOG,HOGY EZEK AZ EMBEREK PÉNZÉRT /HATALOMÉRT MINDENRE KÉPESEK, ÉS HAJLANDÓK!
5.”MÉRT TENNÉNEK ILYET, MÉRT AKARNÁNAK NEKÜNK ROSSZAT?” – Mért akarnának nekünk jót?... David Rockefeller, Ted Turner, Bill Gates és a többi „entitás” nyíltan hirdeti az eugenika és a genocídium tanait. Ők és a többi Bilderberg-csoport-tag gyakorlatilag érdekszövetségeik - CFR(Council of Foreign relations)(Külkapcsolatok Tanácsa), Trilateral Comission(Háromoldalú Bizottság) - árnyékába helyezték a WHO, UN(ENSZ) nemzetközi szervezeteket és a nemzetállamok vezetőinek jelentős részét egy un. Világkormány létrehozásának, és az Agenda-21 nevű programtervezet megvalósítására irányuló törekvéseik szellemében… - Szóval mért is akarnának nekünk jót?(Magyar vonatkozás: - az ivóvízbázis és a termőföld idegen kézbe el-kótya-vetyélése átjátszása épp folyamatban van „integrált mezőgazdasági termelési rendszer” fedőnév alatt …..)
6. „ HATÁRÉRTÉKEK” - A „határértékek”, a vegyi-, és sugárzásterhelés a lakosság általi elfogadtatásra lettek kitalálva, pánik-megelőzési okok folytán. Pár hetes vagy hónapos, esetleg 1-2 éves állatkísérletek - „kutatás” - előzik meg őket,egyáltalán nem számolva egy-egy megállapított érték hosszú éveken keresztüli additív hatásával. Minden határérték alatti dózis idővel fölhalmozódik/összeadódik, ( 1. DIMENZIÓ ) s előbb-utóbb rákot és/vagy halált okoz! – Ha ehhez hozzávesszük hogy a WHO önkényesen emelgetett határértékeit akkor az aluminium, és a bárium ivóvízbeni 200 mikrogramm/liter(!) illetve 3000 mikrogramm/liter (!)mennyiségeit nem vehetjük komolyan, már csak azért sem, mert pl. ha az EPA( US
Environmental Protection Agency) pl. alumíniumra esővízben 0,5 mikrogramm/litert ad meg határértéknek, akkor az ivóvízben ettől még alacsonyabb értékeknek szabadna szerepelniük!
A CHEMTRAIL-határértékek megállapítását –ha egyáltalán komolyan lehetne venni a a „határértékeket” mint reális mérőszámokat – az is bonyolítja, hogy 1. az élelmiszerbe is, 2. ívóvízbe is belekerül a vegyszer, de még 3. be is lélegezzük a nanorészecskés anyagokat, valamint 4. a bőrünkön keresztül is felszívódhat valamennyi, így tehát 4 –féle módon mérgeződünk,(2. DIMENZIÓ) és a határértéknyi mennyiségek nemcsak az évekkel halmozódnak, hanem a mérgekkel való érintkezés módjaival is! Ráadásul nem egyetlen anyagról van szó hanem több tucatnyi méregről,(3. DIMENZIÓ) rovarirtószerről, tudatmódosítókról, radioaktív elemekről, penésztoxinokról, polimerszálakról, amelyek halmazati hatásait soha senki nem tesztelte, hiszen mindez pusztán csak csak” összeesküvéselmélet”…Az összemocskolt égbolt és a megmérgezett ökoszféra tényének pszichére gyakorolt hatása katasztrófális, és felmérhetetlen!(4.DIMENZIÓ)….H.A.A.R.P. pusztító hatásai!(5. DIMENZIÓ) Fentiek tükrében a CHEMTRAIL tekintetében – finoman fogalmazva - cinikus dolog lenne itt határértékekről beszélni! AZ EGYETLEN MEGOLDÁS : A MÉREGPERMETEZÉS ÉS A HAARP-tevékenység AZONNALI LEÁLLÍTÁSA!