Pedofíliamentes Magyar Narancsot!
xxx xxx Budapest |
/ #356 Re: ÍGY TÖRTÉNT...2014-03-31 15:08#355: Tibi a galád - ÍGY TÖRTÉNT... Már az első néhány sorban sok a tárgyi hiba, emiatt a következtetések is részben hibásak. A matriarchális rendszer dominanciájának létezés is kérdéses, 100-120 éves könyvekből eredeztethető elmélet. Az emberi testalkat ezt nem támasztja alá, az alfák létezését sem. A feminista cél az egyenlő jog és kötelesség is lehetne. Nem következik a patriarchális berendezkedés felszámolásából ennek ellentéte. Azt a részt is kihagytad, hogy apu félrelép, iszik, veri a családot és ezért marad egyedül.
Ilyen egy végletesen primitív, prostituálódó feleség által összetartott patriarchális őscsalád: Pedig Bea asszony (39) neki adta ártatlanságát, szült két gyereket, ráadásul az első boldogító igen kimondása óta ötször erősítette meg esküjét. Gáspár Bea Joshi Bharatnak beszélt arról, mit jelent számára a hűség, és hogy miért is nézi el az apró félrelépéseket. – Ha lenne egy konkrét nője, akire hajlandó lenne nagyon sok pénzt költeni, és szerelmes lenne belé, azonnal elválnék. A kaland viszont erre nekem nem ok. Fáj, nem állítom, hogy nem fáj, de muszáj vagyok elnézni ezeket. Olyan nőt nem ismerek ebben a világban, akit ne csaltak volna meg. Claudia Schiffert is megcsalták – magyarázta Bea, aki az évek folyamán már egy hatásos módszert dolgozott ki arra az esetre, amikor férje másfelé kalandozik.
– Ami nekem fáj, az a félrelépés, neki pedig a pénztárcája. Úgyhogy nemegyszer előfordult már, hogy rengeteget költöttem. Egyszer, amikor sejtettem, hogy valami nem stimmel, még el is vettem a pénztárcáját, ő meg abban a hitben volt, hogy ellopták. Hát én meg megtaláltam, csak nem voltam becsületes megtaláló – tette hozzá az édesanya, akinek esze ágában sincs Győző félrelépéseit hasonlóan megbosszulni. Véleménye szerint ha egy másik férfi karjában keresne vigaszt, azzal már a gyerekeit is bántaná, azt pedig egyáltalán nem akarja."
Ismertem diplomásban is hasonlót, évtizedekig tűrt. Dolgoznia azt nem kellett. | ||
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1171 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
626 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
206 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
186 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1603 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
238 Létrehozva: 2024-10-28