Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Csimpi

/ #81

2014-05-09 22:31

Érdekes, mi meghallgattuk papírvékony falaknál a 3 teremből kánonban szóló szöveget, és mégsem kezdte el senki sem okolni az elvileg torzított hanganyagot. Igen, mindenki mondta, hogy nehéz volt, de valahogy senki sem kezdte el egyből okolni az OH-t és azzal vádolni a "fentieket" hogy direkt ki akartak velünk cseszni.

És szerintem nem vagyunk ezzel egyedül, és elég önző dolognak tartom, hogy csak azért, mert nektek nem jött össze, egyből rá kell fogni valakire, és követelni a kompenzációt / az újraírás lehetőségét, leszarva magasról azokat akik egy kicsit normálisabban tudnak viselkedni és el tudják fogadni azt ami van. Amivel továbbra sem látom mi volt a probléma, igen, érdekes akcentusa volt a felolvasóknak, nem is beszéltek éppen lassan, de szerintem az első meghallgatás után már lehetett tudni, hogy mire kell számítani, és még ha nem is értetted meg tökéletesen hogy mit mondtak, a szövegkörnyezetből elég jól ki lehetett következtetni a legtöbb helyen...

De nekem aztán mindegy, úgy legyen, hogy sikerüljön elérnetek valamit, csak aztán nehogy az újraírás után is menjen a sírás :)