Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Nagy Bali-Balázs

/ #214 Egy érettségiző diák!

2014-05-13 13:56

Nem angolból érettségizek, de sok ismerősöm-barátom érintett- és az Ő szavukra mindig adok.
Béla és Fruzsina, legalább száz olyan most érettségiző fiatalt ismerek akik hozzám közel állnak. Valakivel egy utcában lakom, de a sulin kívül már jó két hónapja nem nem érintkeztem velük, pedig korábban a sulin kívül is napi kapcsolatban voltunk- pl együtt tanultunk. Tévét már egy ideje nem nézek. Ha nem szólnak ide se nézek fel mert a netet is a tanulás szolgálatába állítottam. facebookra is átlag 5 naponta nézek fel max 10 percre!

Többiek! Bélának és egyesületének abban igaza van, hogy elnézve az elmúlt évek disznóságait a hatalomnak is igaza van! Eddig bármi disznóság visszaélés derült is ki az mindig annyiba lett hagyva. Ott van pl a tavalyi NAV botrány, vagy a lebukott nyelvvizsgagyár. Mindegyik hallatán morogtunk egyet, elindítottunk egy ilyen oldalt, tüntetés révén volt egy kis felvonulgatás aztán szépen minden el lett felejtve. -maradt minden a régiben mi meg beletörődtünk és meg próbáltunk a helyzettel együtt élni.
Ezek után még is mit vártok? Maximálisan az oldalatokon állok, el megyek a szombati megmozdulásra én is, de őszintén szólva szerintetek lesz ennek eredménye? Félek nem- sőt a passzivitásunk szolgál táptalajul az ilyen Béláknak, és ha a hatalom ezt látja az ilyen Bélák elképzelése fog a végén győzedelmeskedni....