Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

Vendég

/ #51 Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-03 13:30

#47: csak állok és bámulok - Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

Igazad van, de ott a kérdőjel a mondatom végén.

Demcsák esetben EGYETLEN szavát sem hiszem el a nőnek.

Minden valóban megtörtént esetben egyetértek az erőszakot elítélőkkel. Akár férfi akár nő követi el.

Ha nő panaszkodik mindenki FELTÉTEL nélkül hiszi minden szavát és csatlakoznak, aláírnak stb..stb. Igen ha erőszak van általában a részeges férj a hibás. Itt tudjuk a férj feljelentéséből, melyet Zsuzsa sosem cáfolt, hogy a neje alkoholista, gyerekeket veszélyeztetve vitte őket kocsival részegen.

Erre nincs reakció, válasz a nő részéről.

Miért?

Mert ha lenne azonnal bizonyítaná a férj és tanúk, hogy a férj igazat mondott.

Ezt a nőt a hatóságok többször érték tettem hamis váddal, iratok, látleletek hamisításával. Nem reagál a férj bíróságon illetve rendőrségi feljelentésben olvasható őt érő vádakra. A férj nyilatkozott, hogy NEM veri feleségét. A férj egyetlen állításáról, az ügyel kapcsolatos tettéről nem hallottuk olyat hogy az valótlan lenne.

Zsuzsa férje NEM fordul a médiához és neves médiaszemélyek segítségéhez, nem indít petíciót a részeges feleség ellen. Ott olvasható fentebb, hogy ismert valaki maffiózónak nevezi a férjet. Ezt gondolom a felségtől hallotta és ellenőrzés nélkül leírta. Mert Zsuzsa a kolléga, tehát igaza van, a férj gazember.

Miért?

Bármikor BÁRMELYIK férfit, akár a TÉGED a TE fiadat (ha van vagy lesz) megvádolhatja egy nő erőszakkal, sminkelt kép alapján pofonnal. Akkor majd érzed, hogy jogod van TUDNI az igazat.

Elítélek minden családon belüli erőszakot. Az itt "látható" Zsuzsa részéről tapasztalható HAZUGSÁGOT MÉG INKÁBB elítélem.  

Nő az aki saját hibáit így akarja leplezni? Szexuális kielégítetlenségét rendszeres házastársi hűtlenségét, alkoholizmusát a férj vádolásával elrejteni?

Említed vakkomondor esetét. Én kezét - lábát törném az az illetőnek.  Van vádemelés, talán még bírósági ítélet is lesz belőle. Ha engem kérdezel az ítélet: LETÖLTENDŐ!

Demcsák Zsuzsától AZT VÁROM, HOGY:

MARADJON NAGYON CSÖNDBEN ÉS TŰNJÖN EL A KÖZÉLETBŐL!!!!