Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket

Rózsafüzér

/ #34 Tiltsunk be mindent, de először is az emberi hülyeséget!

2015-03-04 21:06

A házam elé, az utcára ültettem egy gyönyörű futórózsát. Mélyvörös és illatos, hosszú ideig roskadozik a virágtól. Heteken keresztül szórakozott velem valaki, hogy a legszebb virágokat brutális módon leszaggatta, a vesszőket sem kímélve. Mire hazaértem a munkából, a megtépázott bokor fogadott, a végén majd' szét vetett a düh! Aztán gondoltam egy merészet, a maradék virágok szárait spirálszerűen végigkentem a ragaccsal, színtelen fonalat húzva a rózsa szálán. Nem sajnáltam az időt, alapos munkát végeztem minden elérhető virágot lekezeltem. Annyira szerettem volna látni az ismeretlen visszajáró pofáját, mikor belenyúl a ragacsba! Megpróbálkozott három szállal is, de a ragacs egyre csak gyűlt és gyűlt a mancsán, végül kénytelen volt ott hagyni, mindössze lmegtörte a szárukat. És többé nem próbálkozott, a ragacs még sokáig védelmet nyújtott.

Szóval én más állatra használtam, nem egérre!

Szerintem meg nem kellene itt a nyálunkat verni, hogy így az állatkínzás meg úgy!

És a Btk-ra hivatkozni! Nevetséges vegetariánus sóder! Liberális, álszent maszlag! Ugyanezek háborogtak a TESCO egérbotrányán is! 

Pár év múlva jön majd egy újabb őrült csoport, (mondjuk a Négy mancs mintájára, hívhatnák magukat pl. Egyszikű Bojtosgyökérnek is) akik a növénykínzással vádaskodnak és a növények humánus elpusztításáról karattyolnak!

Nagy az isten füvészkertje!

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...