Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#262015-01-07 17:28Remelük sikeres lesz a petíció! |
Vendég |
#272015-01-08 09:06Nálunk a telken jottek be a házba az egerek télen, és igen osszeszarták az ágynemuhuzatokat, de véletlenul sem tettunk ki egérfogókat, pláne nem ezt a ragasztós változatot. Ujra kimostunk mindent és kész, így jártunk. Vannak még a Foldon más élolények is az embereken kívul. |
ahimsza |
#28 Re:2015-01-08 10:57 Hát nem is tudom. Én az egereket ugyanúgy sajnálom, mint a madarakat. Az egerek nem szenvednének kevésbé csak azért mert házon belül pusztulnának bele a ragasztóba. |
ahimsza |
#29 Re: Re:2015-01-08 11:02Nem propaganda. Nagyon is ideillő, a témához abszolút kapcsolódó gondolatok. Ha nem látod az összefüggést, akkor az elég szomorú. Egyszerű szövegértés kellene csak hozzá. |
Moll |
#30 !2015-01-08 11:13Nem all jogunkban mas elolenyt megkinozni majd hagyni elpusztulni. |
Vendég |
#31 Re:2015-01-08 11:55Esetleg karban kéne tartani rendesen a házat kívül-belül és az élelmiszereket rágcsálók számára nehezen hozzáférhető módon tárolni. Ez a megoldás az egerek távoltartására, nem a sopánkodás, hogy télen megjelennek és a csapdák használata. Ha probléma a karbantartás anyagi része, lehet menni panelba. |
Vendég |
#322015-02-13 08:11De azonnal!! Nem ma, már TEGNAP!!! |
Tom |
#33 Re: Re: Hanyattegér!2015-03-04 20:42Maga akkor látott utoljára egeret, amikot gyerekkorában a Tom és Jerryt nézte. Nem értem miért pont itt kell beleszólni a felnőttek dolgába? Ostoba! |
Rózsafüzér |
#34 Tiltsunk be mindent, de először is az emberi hülyeséget!2015-03-04 21:06A házam elé, az utcára ültettem egy gyönyörű futórózsát. Mélyvörös és illatos, hosszú ideig roskadozik a virágtól. Heteken keresztül szórakozott velem valaki, hogy a legszebb virágokat brutális módon leszaggatta, a vesszőket sem kímélve. Mire hazaértem a munkából, a megtépázott bokor fogadott, a végén majd' szét vetett a düh! Aztán gondoltam egy merészet, a maradék virágok szárait spirálszerűen végigkentem a ragaccsal, színtelen fonalat húzva a rózsa szálán. Nem sajnáltam az időt, alapos munkát végeztem minden elérhető virágot lekezeltem. Annyira szerettem volna látni az ismeretlen visszajáró pofáját, mikor belenyúl a ragacsba! Megpróbálkozott három szállal is, de a ragacs egyre csak gyűlt és gyűlt a mancsán, végül kénytelen volt ott hagyni, mindössze lmegtörte a szárukat. És többé nem próbálkozott, a ragacs még sokáig védelmet nyújtott. Szóval én más állatra használtam, nem egérre! Szerintem meg nem kellene itt a nyálunkat verni, hogy így az állatkínzás meg úgy! És a Btk-ra hivatkozni! Nevetséges vegetariánus sóder! Liberális, álszent maszlag! Ugyanezek háborogtak a TESCO egérbotrányán is! Pár év múlva jön majd egy újabb őrült csoport, (mondjuk a Négy mancs mintájára, hívhatnák magukat pl. Egyszikű Bojtosgyökérnek is) akik a növénykínzással vádaskodnak és a növények humánus elpusztításáról karattyolnak! Nagy az isten füvészkertje! |
Patkányirtó |
#35 Hát, ekkora primitívséget!?2015-03-04 21:23Komolyan mondom, rád nem sajnálnám a ragacsot! Akármilyen állat is ragadna bele, biz isten kiszedném szegényt mellőled, hogy ne szenvedjen! |
figter Hunter |
#36 Re: Paraziták2015-03-04 21:42Te egy förtelmesen rosszindulatú, fekáliát okádó, mocsok kis pondró vagy. Rátok kár is pocsékolni a drága mérgeket, ragasztókat, csapdákat. Egyszerűen csak el kell taposni az ilyet és továbblépni! Fúj! Undorító, alja véglény három üzemmóddal: eszik, baszik, szarik. Fighter az utóbbit művelte, #24 jelű bűzölgő kupacát maga mögött hagyván. "Öcccccsém ! Jó beszótááá.......fasza csávó vagy má' heeeeeeee. " Szólj rám kérlek, nem imerem jól a nyelvjárásod, pedig sűrűn előfordultok itt közöttünk. |
Vendég |
#37 Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-03-16 21:47#33: Tom - Re: Re: Hanyattegér! Arról, hogy ki látott több egeret régi parasztházban, családi házban, városi környezetben vagy patkányt a melléképületekben és melyikünk van tisztában alaposabban a vielkedésükkel, nem érdemes vitát nyitni, jó eséllyel veszítene. Igencsak beletartozom a felnőtt kategóriába (ami egyébként nem feltétlen életkor kérdése, mint tapasztaljuk sokszor), bár nem lepődtem meg ezen a lekicsinylő hozzáálláson. :) Kár, hogy csak ennyire futotta és nem fejtette ki a problémáját érvekkel a hozzászólással kapcsolatban, persze a végén azért megkoronázta egy "Ostoba!"-val. Mindenki magából indul ki ugyebár. :) Szép napot! :) #31 |
Tom |
#38 Re: Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-04-11 20:41#37: - Re: Re: Re: Hanyattegér! Tiszteletem! Az "ostoba" jelzőt kész vagyok visszavonni, de attól még nem fogunk egyet érteni. A fejtetűről mit tud? Mert a legtisztább gyerek hajába is befészkeli magát, nemcsak az ápolatlan, csimbőkos hajba. És a bolhával mi a helyzet Ön szerint? Folytassuk? A bélféreg, a poloska? Ezeknek nem sok közük van a higiéniához. Higiéniával, tatarozással, felújítással nem fogja megakadályozni, hogy egy-egy kóbor egér betévedjen a házba. Azt már inkább, hogy ott fészket készítsen, szaporodjon. De a legtisztább lakással is előfordulhat, hogy pl. a vizes időszakban a várost övező rétről bevándorló rágcsálók egyike valahogy bejut, a nyitott ablakon vagy ajtón. Ostobaság viszont ezt hinni. Tapasztaltam már, hogy a boltból hazahozott WC papír gurigájában csótány lapult. Vélhetően nem a lakásom elhanyagolt higiéniája miatt történt mindez. Szóal vitatkozhatunk itt akármeddig, a konyhámban akkor sem fogok mérget csalétekként használni! Hisz pici gyerek is van. Sokkal alkalmasabb erre a ragacs. Ez az én véleményem, míg az Öné ettől eltér. Semmi gond ezzel, örülök neki. Nagyon unalmas lenne a világ, ha mindenki egyformán gondolkodna. Önnek is szép napot! |
Vendég |
#39 Re: Re: Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-04-18 22:52#38: Tom - Re: Re: Re: Re: Hanyattegér! Én egy pillanatig sem érveltem a mérgek használata mellett, olyat sem állítottam hogy egyik módszer alkalmasabb volna a másiknál! "Csodálatos érzés" felfedezni, hogy a ház összes szekrénye tele van egérürülékkel, és újra kell mosni az összes ruhát és edényt! Minden aláíró biztos örömmel tapasztalná ezt a házában. Mi egy átlagos kertes házban az elmúlt 1 hónapban 8 egeret szedtünk össze ragasztóval és "légycsapós vadászattal"." Természetesen az időjárási körülmények miatt beszökhet egy-egy példány bármely házba, ennek ellenkezőjét sem írtam. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2016-04-18 12:49- Date of removal: 2016-04-18
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#412016-10-27 10:12Mert méltatlan az emberhez,és felháborít,hogy szenvedést okoznak az állatoknak. |
Vendég |
#422016-10-29 08:32Ez állatkínzás,embertelen |
Vendég |
#432016-11-01 15:44Az egér is gerinces állat, őt kínozni is brutális szadizmus. |
Opsssz |
#442017-03-09 19:02Ugyaaan már. Az egér fogó talán jobb? Szetcsapja az agyukat. Vagy a méreg? Attom belülről sorvadnak el. A ragasztó a legjobb megoldás. Bele ragad, aztan elengeded. Miert kéne hogy meg dögöljön? |
Együttérző |
#45 Re:2017-08-17 08:56Nem értem a kiborulás okát! Ha annyira odavagy az egerekért nyiss egy egér menedékházat! Enyhe túlzás így letolni valakit(alpári módon),mert meg akar szabadulni a kellemetlen vendégektől. Szerinted mi a humánus módszer? Élvefógó csapda!? Na persze közelébe se megy az édes, kicsi egér! Vannak olyan helyek ahová nem is lehet elhelyezni. Nálunk a bépítet hütő körül szaladgál és szétrágja az ajtószigetelést! Tanács!??? A méreg szóba se jöhet,mert ha elpusztul valahol hátul,hogy a nyavajába szedem ki onnan??? Vagy én is rohadjak meg kigúvadt szemekkel? Semmilyen módszer nem hat,jöhet a RAGASZTÓ! Bármily"egértelen". Mégse hagyhatom.hogy egy édes,aranyos kicsi egérke szétrágja a hűtőt!!! Egyébként imádom,még dióbelet is vettem neki! |
Misi |
#46 Re:2018-08-24 05:30Próbáltal mar ragacsbol kiszedni egeret? Mert nem lehet! Ahogy vergődik szegeny, mindene teljesen ragasztos lesz. Legalabb annyi ver lenne a pucatokban ha mar egyszer kiraktatok azt a ragacsot, hogy utana nem elve dobjatok ki. Ja, hogy bátorság kell hozza! |
Durumó |
#472018-11-09 20:29Az egérfogó ragasztó hatékony védelem az egerek és patkányok ellen, NEM KELL BETILTANI. Az ilen idióta petíciózókat kell betiltani! |
Nick |
#482018-11-30 13:02Ez a leghatékonyabb módszer, és utána úgyis vízbe folytva végzik. A kedves túlzottan empatikus emberek elfelejtik, hogy a rágcsálók az emberekre legveszélyesebb megbetegedések legfőbb terjesztői, tekintettel arra, hogy ők is emlősök, ráadásul rendkívül szaporák. Talán ha nem a városban a kombínók közt töltenék az egész életüket, hanem néha kapát is fognának a kezükbe, lenne józan paraszti eszük. Persze én megértem, könnyű a Lidlbe besétálni, és levenni a kész termékekeket a polcról, és közben a valóságtól teljesen elrugaszkodott módon az egerek ,,humanitárius" ölésért kampányolni. |
Anyád az egerek! |
#492018-12-30 09:43Ostoba panelprolik verik itt a nyálukat, hogy így szegény egér, meg úgy szegény egér. Kíváncsi lennék ha hozzájuk beszaladna egy mit tenne,és most ne jöjjön nekem itt a higiéniával, mert ez nettó hülyeség. És akkor ha már itt tartunk mi a szart zabál az ilyen álszent szutyok??? Én is szeretem az álllatokat, én is sajnálom őket, de nem szeretnék mindenféle betegséget elkapni, pláne nem egérszarba élni. Ennyi erővel a szúnyogokat se irtsuk, de mondjuk az ilyen állszent szarokat nyugodtan halálra csipkedhetik. Üdv |
oil |
#502019-07-26 04:15Milyen módszer javasolt a túlszaporodott rágcsálók irtására? |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5821 Létrehozva: 2025-03-17
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2157 Létrehozva: 2025-03-04
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1787 Létrehozva: 2025-03-18
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1765 Létrehozva: 2025-03-20
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1532 Létrehozva: 2025-03-05
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
1475 Létrehozva: 2025-04-02
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1173 Létrehozva: 2025-03-09
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
732 Létrehozva: 2025-03-30
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10676 Létrehozva: 2024-06-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
532 Létrehozva: 2025-03-27
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
930 Létrehozva: 2025-03-03
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
205 Létrehozva: 2025-03-25
Mentsük meg a fákat!
379 Létrehozva: 2025-02-25
Mentsük meg a soproni ovikat!
3340 Létrehozva: 2025-02-24
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
735 Létrehozva: 2025-01-19
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
668 Létrehozva: 2025-02-23
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7788 Létrehozva: 2020-07-28
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2520 Létrehozva: 2024-09-29
Védjük meg a Thaly Kálmán utcai fákat!
96 Létrehozva: 2025-03-16
Összefogás a vasvirágsori futtatóért
79 Létrehozva: 2025-03-08