Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#262015-01-07 17:28Remelük sikeres lesz a petíció! |
Vendég |
#272015-01-08 09:06Nálunk a telken jottek be a házba az egerek télen, és igen osszeszarták az ágynemuhuzatokat, de véletlenul sem tettunk ki egérfogókat, pláne nem ezt a ragasztós változatot. Ujra kimostunk mindent és kész, így jártunk. Vannak még a Foldon más élolények is az embereken kívul. |
ahimsza |
#28 Re:2015-01-08 10:57 Hát nem is tudom. Én az egereket ugyanúgy sajnálom, mint a madarakat. Az egerek nem szenvednének kevésbé csak azért mert házon belül pusztulnának bele a ragasztóba. |
ahimsza |
#29 Re: Re:2015-01-08 11:02Nem propaganda. Nagyon is ideillő, a témához abszolút kapcsolódó gondolatok. Ha nem látod az összefüggést, akkor az elég szomorú. Egyszerű szövegértés kellene csak hozzá. |
Moll |
#30 !2015-01-08 11:13Nem all jogunkban mas elolenyt megkinozni majd hagyni elpusztulni. |
Vendég |
#31 Re:2015-01-08 11:55Esetleg karban kéne tartani rendesen a házat kívül-belül és az élelmiszereket rágcsálók számára nehezen hozzáférhető módon tárolni. Ez a megoldás az egerek távoltartására, nem a sopánkodás, hogy télen megjelennek és a csapdák használata. Ha probléma a karbantartás anyagi része, lehet menni panelba. |
Vendég |
#322015-02-13 08:11De azonnal!! Nem ma, már TEGNAP!!! |
Tom |
#33 Re: Re: Hanyattegér!2015-03-04 20:42Maga akkor látott utoljára egeret, amikot gyerekkorában a Tom és Jerryt nézte. Nem értem miért pont itt kell beleszólni a felnőttek dolgába? Ostoba! |
Rózsafüzér |
#34 Tiltsunk be mindent, de először is az emberi hülyeséget!2015-03-04 21:06A házam elé, az utcára ültettem egy gyönyörű futórózsát. Mélyvörös és illatos, hosszú ideig roskadozik a virágtól. Heteken keresztül szórakozott velem valaki, hogy a legszebb virágokat brutális módon leszaggatta, a vesszőket sem kímélve. Mire hazaértem a munkából, a megtépázott bokor fogadott, a végén majd' szét vetett a düh! Aztán gondoltam egy merészet, a maradék virágok szárait spirálszerűen végigkentem a ragaccsal, színtelen fonalat húzva a rózsa szálán. Nem sajnáltam az időt, alapos munkát végeztem minden elérhető virágot lekezeltem. Annyira szerettem volna látni az ismeretlen visszajáró pofáját, mikor belenyúl a ragacsba! Megpróbálkozott három szállal is, de a ragacs egyre csak gyűlt és gyűlt a mancsán, végül kénytelen volt ott hagyni, mindössze lmegtörte a szárukat. És többé nem próbálkozott, a ragacs még sokáig védelmet nyújtott. Szóval én más állatra használtam, nem egérre! Szerintem meg nem kellene itt a nyálunkat verni, hogy így az állatkínzás meg úgy! És a Btk-ra hivatkozni! Nevetséges vegetariánus sóder! Liberális, álszent maszlag! Ugyanezek háborogtak a TESCO egérbotrányán is! Pár év múlva jön majd egy újabb őrült csoport, (mondjuk a Négy mancs mintájára, hívhatnák magukat pl. Egyszikű Bojtosgyökérnek is) akik a növénykínzással vádaskodnak és a növények humánus elpusztításáról karattyolnak! Nagy az isten füvészkertje! |
Patkányirtó |
#35 Hát, ekkora primitívséget!?2015-03-04 21:23Komolyan mondom, rád nem sajnálnám a ragacsot! Akármilyen állat is ragadna bele, biz isten kiszedném szegényt mellőled, hogy ne szenvedjen! |
figter Hunter |
#36 Re: Paraziták2015-03-04 21:42Te egy förtelmesen rosszindulatú, fekáliát okádó, mocsok kis pondró vagy. Rátok kár is pocsékolni a drága mérgeket, ragasztókat, csapdákat. Egyszerűen csak el kell taposni az ilyet és továbblépni! Fúj! Undorító, alja véglény három üzemmóddal: eszik, baszik, szarik. Fighter az utóbbit művelte, #24 jelű bűzölgő kupacát maga mögött hagyván. "Öcccccsém ! Jó beszótááá.......fasza csávó vagy má' heeeeeeee. " Szólj rám kérlek, nem imerem jól a nyelvjárásod, pedig sűrűn előfordultok itt közöttünk. |
Vendég |
#37 Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-03-16 21:47#33: Tom - Re: Re: Hanyattegér! Arról, hogy ki látott több egeret régi parasztházban, családi házban, városi környezetben vagy patkányt a melléképületekben és melyikünk van tisztában alaposabban a vielkedésükkel, nem érdemes vitát nyitni, jó eséllyel veszítene. Igencsak beletartozom a felnőtt kategóriába (ami egyébként nem feltétlen életkor kérdése, mint tapasztaljuk sokszor), bár nem lepődtem meg ezen a lekicsinylő hozzáálláson. :) Kár, hogy csak ennyire futotta és nem fejtette ki a problémáját érvekkel a hozzászólással kapcsolatban, persze a végén azért megkoronázta egy "Ostoba!"-val. Mindenki magából indul ki ugyebár. :) Szép napot! :) #31 |
Tom |
#38 Re: Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-04-11 20:41#37: - Re: Re: Re: Hanyattegér! Tiszteletem! Az "ostoba" jelzőt kész vagyok visszavonni, de attól még nem fogunk egyet érteni. A fejtetűről mit tud? Mert a legtisztább gyerek hajába is befészkeli magát, nemcsak az ápolatlan, csimbőkos hajba. És a bolhával mi a helyzet Ön szerint? Folytassuk? A bélféreg, a poloska? Ezeknek nem sok közük van a higiéniához. Higiéniával, tatarozással, felújítással nem fogja megakadályozni, hogy egy-egy kóbor egér betévedjen a házba. Azt már inkább, hogy ott fészket készítsen, szaporodjon. De a legtisztább lakással is előfordulhat, hogy pl. a vizes időszakban a várost övező rétről bevándorló rágcsálók egyike valahogy bejut, a nyitott ablakon vagy ajtón. Ostobaság viszont ezt hinni. Tapasztaltam már, hogy a boltból hazahozott WC papír gurigájában csótány lapult. Vélhetően nem a lakásom elhanyagolt higiéniája miatt történt mindez. Szóal vitatkozhatunk itt akármeddig, a konyhámban akkor sem fogok mérget csalétekként használni! Hisz pici gyerek is van. Sokkal alkalmasabb erre a ragacs. Ez az én véleményem, míg az Öné ettől eltér. Semmi gond ezzel, örülök neki. Nagyon unalmas lenne a világ, ha mindenki egyformán gondolkodna. Önnek is szép napot! |
Vendég |
#39 Re: Re: Re: Re: Re: Hanyattegér!2015-04-18 22:52#38: Tom - Re: Re: Re: Re: Hanyattegér! Én egy pillanatig sem érveltem a mérgek használata mellett, olyat sem állítottam hogy egyik módszer alkalmasabb volna a másiknál! "Csodálatos érzés" felfedezni, hogy a ház összes szekrénye tele van egérürülékkel, és újra kell mosni az összes ruhát és edényt! Minden aláíró biztos örömmel tapasztalná ezt a házában. Mi egy átlagos kertes házban az elmúlt 1 hónapban 8 egeret szedtünk össze ragasztóval és "légycsapós vadászattal"." Természetesen az időjárási körülmények miatt beszökhet egy-egy példány bármely házba, ennek ellenkezőjét sem írtam. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2016-04-18 12:49- Date of removal: 2016-04-18
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#412016-10-27 10:12Mert méltatlan az emberhez,és felháborít,hogy szenvedést okoznak az állatoknak. |
Vendég |
#422016-10-29 08:32Ez állatkínzás,embertelen |
Vendég |
#432016-11-01 15:44Az egér is gerinces állat, őt kínozni is brutális szadizmus. |
Opsssz |
#442017-03-09 19:02Ugyaaan már. Az egér fogó talán jobb? Szetcsapja az agyukat. Vagy a méreg? Attom belülről sorvadnak el. A ragasztó a legjobb megoldás. Bele ragad, aztan elengeded. Miert kéne hogy meg dögöljön? |
Együttérző |
#45 Re:2017-08-17 08:56Nem értem a kiborulás okát! Ha annyira odavagy az egerekért nyiss egy egér menedékházat! Enyhe túlzás így letolni valakit(alpári módon),mert meg akar szabadulni a kellemetlen vendégektől. Szerinted mi a humánus módszer? Élvefógó csapda!? Na persze közelébe se megy az édes, kicsi egér! Vannak olyan helyek ahová nem is lehet elhelyezni. Nálunk a bépítet hütő körül szaladgál és szétrágja az ajtószigetelést! Tanács!??? A méreg szóba se jöhet,mert ha elpusztul valahol hátul,hogy a nyavajába szedem ki onnan??? Vagy én is rohadjak meg kigúvadt szemekkel? Semmilyen módszer nem hat,jöhet a RAGASZTÓ! Bármily"egértelen". Mégse hagyhatom.hogy egy édes,aranyos kicsi egérke szétrágja a hűtőt!!! Egyébként imádom,még dióbelet is vettem neki! |
Misi |
#46 Re:2018-08-24 05:30Próbáltal mar ragacsbol kiszedni egeret? Mert nem lehet! Ahogy vergődik szegeny, mindene teljesen ragasztos lesz. Legalabb annyi ver lenne a pucatokban ha mar egyszer kiraktatok azt a ragacsot, hogy utana nem elve dobjatok ki. Ja, hogy bátorság kell hozza! |
Durumó |
#472018-11-09 20:29Az egérfogó ragasztó hatékony védelem az egerek és patkányok ellen, NEM KELL BETILTANI. Az ilen idióta petíciózókat kell betiltani! |
Nick |
#482018-11-30 13:02Ez a leghatékonyabb módszer, és utána úgyis vízbe folytva végzik. A kedves túlzottan empatikus emberek elfelejtik, hogy a rágcsálók az emberekre legveszélyesebb megbetegedések legfőbb terjesztői, tekintettel arra, hogy ők is emlősök, ráadásul rendkívül szaporák. Talán ha nem a városban a kombínók közt töltenék az egész életüket, hanem néha kapát is fognának a kezükbe, lenne józan paraszti eszük. Persze én megértem, könnyű a Lidlbe besétálni, és levenni a kész termékekeket a polcról, és közben a valóságtól teljesen elrugaszkodott módon az egerek ,,humanitárius" ölésért kampányolni. |
Anyád az egerek! |
#492018-12-30 09:43Ostoba panelprolik verik itt a nyálukat, hogy így szegény egér, meg úgy szegény egér. Kíváncsi lennék ha hozzájuk beszaladna egy mit tenne,és most ne jöjjön nekem itt a higiéniával, mert ez nettó hülyeség. És akkor ha már itt tartunk mi a szart zabál az ilyen álszent szutyok??? Én is szeretem az álllatokat, én is sajnálom őket, de nem szeretnék mindenféle betegséget elkapni, pláne nem egérszarba élni. Ennyi erővel a szúnyogokat se irtsuk, de mondjuk az ilyen állszent szarokat nyugodtan halálra csipkedhetik. Üdv |
oil |
#502019-07-26 04:15Milyen módszer javasolt a túlszaporodott rágcsálók irtására? |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
535 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1482 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
454 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
153 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
109 Létrehozva: 2024-10-31
Korcsolyapályát Egerben! 2024
108 Létrehozva: 2024-11-20
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
353 Létrehozva: 2021-12-02
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
84 Létrehozva: 2024-11-15
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
40 Létrehozva: 2024-11-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18