A Váci Madách Imre Gimnázium tantestületének állásfoglalása
schiller |
/ #223 Re: Felhívás az iskolai vezetés részére2015-03-12 17:21#98: Jövő Generációja Egyesület - Felhívás az iskolai vezetés részére Már a nevetek is hazugság! A szövegetek nagyon is a múltat idézi... A helyesírási hibákat hagyjuk, foglalkozzunk az elmebeteg felvetéseitekkel. 1. Ugyan mivel gyalázták meg? Hogy nem rohannak tapsikolni a legkevésbé sem kedves vezetőnek? Ez inkább dicséretes! Ez '48-hoz hasonlóan a szabadságról, a függetlenségről szól! 2. Nincs politikai színezete? Pusztán ennyi eszetek van, vagy szokás szerint hazudtok? Ha egy hasonló ünnep alkalmával a felszólalók szövegének nem lenne napi politikai üzenete, felhangja, akkor még igaz is lehetne, de ugye tudjuk, hogy volt, van és lesz is. Így pedig... 3. A trafik-, és földmutyi nyertesei, az EU-s pénzek-, illetveaz elcsalt pályázatok haszonélvezői, továbbá az álcivil idióta CÖF és a többi haver és tolvaj számára lehet, hgoy szerencs OV miniszterelnöksége, ám az egész országnak hatalmas károkat okoz. /Sok egyéb mellett most éppen az élkeresztény, áldemokrata, álpárt KDNP javaslatára összehozott vasárnapi boltbezárással a sz.ros CBA-nak ugyan jót tesznek, ám emberek tízezreinek a zsebéből vesznek ki több tízezer forintot. Miért is ugatnak az életünkbe? Inkább a sajátjukkal verjék a csalánt!/ 4. Inkább ne tegyen értem/értünk semmit - azzal legalább nem árt nekünk! 5. "gondoskodik a következő generáció fegyelmezett neveltetéséről" - ennyi ostoba szabályozást oktatás ügyben még az előző, a szoci kormányok sem hoztak. Pedig... Az álkeresztényi maszlag, a kötelező napközi és egyebek csak kárt okoztak, nulla haszonnal. 6. Senki nem neveli a csúti és bandája ellen a következő generációt (sem), megteszik ezt ők maguk - naponta. 7. Mindig is tudtam, hogy a CÖF vezérkara és az Orbán-hívők nem kis része funkcionális analfabéta (is), most íme a bizonyság. A csekély képességűek kedvéért: senki nem tiltotta meg a részvételt! A közös utazásra, a szervezett jelenlétre (és lelkes, spontán... tapsra) mondtak nemet. Azonban sehol nem olvastam, hogy bárki megtiltotta volna az egyéni részvételt. S biztos vagyok benne, semmi hátrány nem ér egyetlen tanulót sem, ha családjával, vagy éppen egyedül/barátaival a helyszínen hallgatja Orbánt. Tehát megint csúsztattok, hazudtok és sz.rt kavartok! Ahogy teszitek ezt már hosszú évek óta! 8. "hazaárulást követnek el" - tehát, aki nem tapsol Orbánnak, az hazaáruló. Ezt inkább már nem is minősítem... 9. Ez pedig a legalja: "minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe " - Ki a f.szt fenyegettek (zsaroltok) és milyen alapon? Tehát, ha valaki nem megy el meghallgatni a vezért, az - mint fentről tudjuk - hazaáruló, és - büntetésből - ne járhasson felsőfokú intézménybe... Melyik rendszert is idézi?
+1. Szerintem ne provokálljatok! Mert egyet elérhettek, sokan mennek/megyünk oda - de nem tapsolni... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1171 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
626 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
206 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
186 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1603 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
238 Létrehozva: 2024-10-28