Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #1304

2015-03-27 03:17

17 nap telt el addig, míg a hatóságok az őrizetbevételekkel az első igazi intézkedést meghozták, ami a teljes vagyon kimentését talán megakadályozhatja. Miközben egy strómann vezérletével a vagyont "rátolták" a kötvényt kibocsájtó cégre, ami miatt a kártalanításnál a kötvényesek a sor végére kerültek. És ki tudja, még miket követtek el...Ügyünkben a kormány illetékesei eddig érdemben nem nyilatkoztak, holott a károsultaknak a BEVA jár! NEM RÉSZBEN ÉS NEM FELTÉTELEKKEL! A további kártérítést pedig viselnie kell azoknak a szerveknek, akiknek a felelőtlen magatartása ezt a helyzetet kialakította. Vállalniuk kell annak felelősségét azért amit tettek és azért is amit elmulasztottak.A "megmentésünk" eddig arra korlátozódott, hogy a saját befektetéseiket mentették, és megakadályozták a kötvényeink visszaváltását. Március 9-én 11ó. 13p-kor megkötött Bizományosi szerződésben a Questor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt. vállalta, hogy a kötvényem értékesítését követően márc. 11-én annak ellenértékét kifizetik. Nem tették, mert mások megelőztek. Közben márc. 10-én jött a felügyeleti biztos. A Hrurira nem ment csődbe, ezért a folyamatban lévő ügyekben nyugodtan fizethettek volna. Az elektronikus és ajánlott levelemre a biztos úr a mai napig még válaszra sem méltatott. Kitől véd bennünket, csak talán nem saját magunktól? Fő a jogegyenlőség!