Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #1315

2015-03-27 07:51

Most kellene a bal és jobb oldalnak megmutatnia, milyen az mikor a politikusaink nem látszólagos acsarkodást imitálva egymással vannak elfoglalva, hanem példát mutatva az embereknek, összefognak és megállítják a kialakuló pánik hangulatot!

A munkabéremből levonják az adót, ha vásárolok bármit is, azt adóval növelten fizetem ki. A közüzemi számláknál díjhátralékom még nem volt. Az önkormányzat kommunális adóját, a társasháznak a közös költséget határidőben kiegyenlítem.  A 40 nm-es lakásomra hitelt kellett felvennem, a szüleim ebben nem tudtak támogatni. A havi 125 eFt-ot a bank minden hónap elején, nem egyszer a fizetésem megérkezése előtt leemeli a számlámról.

Azért vagyunk jó páran ilyenek, hogy igyekszünk nem bonyolítani a körülményeinket, addig nyújtózkodunk, amennyit meg tudunk termelni. Káros szenvedélyektől mentesen, olykor még sikerül is félretenni egy kicsit. Azt gondoltam jó állampolgár vagyok, hittem hogy az ország stabilitásához, fejlődéséhez hasonló emberekre van szükség. Most teljesen össze vagyok zavarodva!

Hahó! VALAKI! Aki visszaadja az embereknek a munka értékét, a hitet, a reményt, a jövőt!!!