Össznépi bizalmatlansági indítvány az Orbán kormány ellen

Vendég

/ #372

2015-03-27 15:38

Én nyolc évig vártam ,hogy a Fidesz győzzön és boldog voltam ,hogy 2010-ben sikerült kormányra kerülnie. De nagyon csalódtam és nem érzem a reményt a jövővel kapcsolatban nem tudok azonosulni a politikájukkal. Nem lesz többet ,legalább annyira erkölcsös kormányunk, hogy venne a fáradtságot ahhoz,hogy tudomásul vegye ez a munka amit mi értünk magyarokért végeznek csak is érdekünkben történhet és nem úgy mi éri meg nekünk" párttagoknak. Kifordul a gyomrom már a sok hazugság és mellébeszéléstől! Nem kommunikálnak az emberekkel csak lenéző stílusban. Nagy szerepe van az összes kormánynak, amelyek részt vettek a rendszerváltás óta az ország életének alakításában /visszaélnek a bizalmunkkal és hülyére vesznek minket./,hogy itt tartunk. Ocsmány munkát végzett mind,de abban nagyon sikeresek miként kell átvágni és pénz szerezni a magyar nép rovására . Sajnos mi vagyunk a hibásak mert nem hozunk létre olyan érdekszervezeteket amelyek szigorúan koppintanának a képviselők fejére ha nem az adófizetők érdekeit védené.A szakszervezet csak egy cirkusz!! A parlamentbe kellene ezeket a tagokat beválasztani .akik nem párttagok akik helyettünk figyelnék és őriznék a demokratikus parlamenti munkát!!!!!!!!!!!! Addig bármilyen pártot választunk nem a mi érdekeinket fogják képviselni ,pedig csak ez a fontos.Mi emberek nem érünk rá állandóan azzal foglalkozni,hogy mit csinál már megint számunka rosszul. Nagyon sérelmezem ,hogy a vidék nincs felzárkóztatva a városokhoz. Tehetős és jól gazdálkodó vidéki emberekre lenne szükség amitől a városban lakók is erősödnének és az egész ország ,ehelyett leépül és kiszolgáltatottá válnak. A hagyományaink pedig a holdon" nehogy tudjunk kapaszkodni valamiben .Nevetségessé tesznek minket magyarokat!! Köszönjük !!!