Quaestor károsultak megmentéséért

"Zé"

/ #1688

2015-04-02 15:55

Nekem is az a véleményem, hogy egy nagyon jól megtervezett és előkészített átverés és "lenyúlás" áldozatai vagyunk! Én 5 éve raktam be TBSZ számlára szüleim halálakor megörökölt 8 mFt-ot, amelyhez tavaly augusztusban CITIBank kivonulásakor saját megtakarításommal egészítettem ki, így kb.12mFt-om ragadt benn ebben a mocskos történetben, amelyet fiaim boldogulására szántam... Fölháborító Lázár "miniszter"mai sajtótájékoztatója miszerint 6 mFt feletti összegnél nem jár BEVA kártérítés, így -húsvéti hasonlattal- 9500 károsult társammal az áldozati bárány szerepét ruházzák ránk azok, akik kitervelői, végrehajtói és tevőleges résztvevői voltak ebben a körben általam kb. 100milliárdra becsülhető becsületesen megkeresett, több generáció által, évtizedek alatt összespórolt pénz lenyúlásának, amin bizonyára jópáran osztozkod(ná)nak az általunk jól ismert közszereplők körében.... Kedves ismeretlen Károsultak ne adjuk nekik olcsón a bőrünket és ne hagyjuk ezt!! Ne hagyjuk, hogy megosszanak minket, fogjunk össze és tegyünk meg MINDENT, hogy ez ne következzék be! Harcoljunk mindaddig, amíg ez a mocskos és aljas rablóbanda vissza nem adja az utolsó forintunkat is!