Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

AztaZorbánMindenit

/ #57

2015-06-10 13:23

Én még az orbán rendszer előtt jöttem el. No nem azért, mert a politikusokkal bajom volt (hiszen azokkal sosem találkoztam) hanem a rengeteg ostoba, betyöpösödött, portás gondolkodású, idióta miatt akik vagy szerintük 'jó fizetésért' (szerintem éhbérért) lépten-nyomon minden szarral kapcsolatban kioktattak, vagy csak a markukat tartották, hogy kapjanak valamit a nagy közösből. Így meguntam ott adót fizetni és nagyon jó érzés volt amikor kimondhattam, hogy az a sok baromság ami ott folyik többé nem az én adómból megy. Meggyugtatott, tényleg.

Örülök, hogy a helyzet nem változott, illetve leginkább annak örülök, hogy továbbra sem vagyok ott a sok idióta között akik annyira véglény szinten élnek, hogy arra sem képesek hogy felfogják, hogy önmaguknak mi lenne jó.

Szólamokat követni gondolkodás nélkül az igazán tuti megoldás:) Gartulálok!

Lehet plakátolgatni meg petíciókat irogatni ám ahogy egy kedves ismerősöm mondogatta: "A demokrácia lényege, hogy mindenki olyan hülye maradhat amilyen csak akar".

Mellékesen, az aki magyarként, külföldön (EU-ban) vállalt munkát (mint EU állampolgár) és azonos jogalapúnak látja magát a sokszor papírok nélkül, gyakran iskolázatlanul, európai nyelv tudása nélküli, a származási- és a célország közötti nemzetközi megállapodások védelme nélkül hazánkba csempészett emberekkel, az megérdemli, hogy kihasznáják.

Kedves aláírni szándékozók! Ti nem azért tudtok az EU-ban dolgozni, mert beblöfföltétek, hogy menekültek vagytok, hanem azért mert a származási országotok sokat tett azért hogy az EU tagja lehessen. Nem csak egy szavazáson múlott, hanem gazdaságilag is el kellett érni egy szintet, hogy Magyarország EU tag lehessen. Ezen gondolkozzatok el.