Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"

Tomboy

/ #108 Nem adjuk fel, harcolunk, ki fogjuk bírni!

2015-10-08 10:23

Kedves  Sorstársaim és Testvéreim!

     A korábban indított QUAESTOR petició már 4 069-edik hozzászólásnál tart. Ez az újabb pedig ahogy folytatom a 107-ediket fogja követni. Nekem még több, mint 6 millióval tartoznak, szintén károsult vagyok.

     Végigolvasva minden hozzászólót, szívből nagyon sajnálok mindenkit! Ebben a csonkított kis országban már annyira sok a mocsok, hogy gyomorforgató és szinte már alig kibírható. Orbán Viktor, a kormánya és az MNB a Felügyelettel együtt enyhén szólva hűtlen kezelést valósít meg, ahogy eltékozolja 100 milliárdos nagyságrendekben a költségvetés pénzét. Focira legalább 300 millárd lett elköltve 2011-től. Az új nemzeti M1 nagyon kellett? A Széchenyi Bank a bedőlése előtt legalább 50 milliárdot kapott az MNB-től. A leállított M4 Szolnoknál, mennyi bukta lesz? A Csíkszeredai foci támogatása minek?   Minek?     Tulajdonképpen van itt rengeteg pénz dögivel, csak a magyar kisemberek ellopott pénzét nem hajlandóak visszafizetni!

     Ki adott a kormánynak ezekhez a pénzköltésekhez felhatalmazást? Én nem. Ti sem!

     Orbán Viktor régi szakállas képein elég terrorista kinézetű. Sohasem dolgozott. Az politizál, aki semmihez sem ért, lusta dolgozni és sokat szeretne lopni. Zseniális politikus, szónok, de máshoz sajnos nem ért. Nagyon veszélyes, mint politikus. A jelenlegi diktatúra alapjait elég szépen lerakták már eddig. Szerintem börtönben lenne a helye sok kormány tagjával, politikus társával együtt. Szerintetek nem bűnözők mind?

     A nevezett Tarsoly lista, amin állítólag vezetve volt, hogy kit vesztegettek meg és mennyivel? Még nem került elő, vagy eltüntették? Ha nem képes a Polt Péter ezt újra kiszedni Tarsoly Csabából, akkor menjen melegebb éghajlatokra! A nem független ügyészsége így semmit sem ér! Hazudnak mind! Én biztosan ki tudnám szedni a Tarsolyból, ha a kezeim közé kerülhetne egy kis időre. Hónapok telnek el, és a pénzünket sem tudják, hogy hova lett! Pedig a kamu fiktív kötvényekre a beszedett pénz az utolsó hónapokban került hozzájuk.

Magyarországon a politikusok egy egészen másik felsőbbrendű kaszt. Mindenkit hülyének néznek a sok hazugságaik során!

Hány embert kellene feljelenteni és melyik ügyészségen? Úgyis elmeszelnék valamennyit.

Szégyellem magam mások helyett, hogy ebben az országban próbálok életben maradni és elviselni a mérhetetlen mocskot!

 *****    A stílusért elnézést kérek! Aki tudja, hogy az indigó reinkarnáció mit jelent, megérti. Nehéz visszafogni, moderálni a vélemény nyilvánítást. A jelenlegi társadalmi gazdasági létformánk a sorban az utolsó, és bukásra van ítélve. Nem tovább fejlesztésre, hanem végképp eltörlésre! Ettől csak jobb lehet, mert mindannyian megérdemlitek! Ti mind jó EMBEREK vagytok, éppen ezért nagyon szeressétek egymást!