Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4074

2015-10-08 13:48

Azéer,mert sujos sérelem ért a quaestor ügyben.Sz történt,hoogy mint questor károsult elloptak tölem 2,3,a feleségemtől 6,2,a lányomtol szintén 6,2 millio forintot,amiket az én megtakaritásombol rakosgattam össze időskori anyagi biztonságunk megteremtéésére.Rendkivül felháboritott az ügy.Elkeseredésembene irtam egy nagyon sértő leveklet a MNB.elnökének.A levél irás uté
án néhány héttel később a Budapesti Rendőrfökapitányság rendőrei jelentek meg a lakásomon és DNS.mintát vettek.2015.oktober 8-án HAT RENDŐR JELENT MEG HAAJNALBAN A LAKÁSOMON,házkutatást tartottak,felforgattak mindent,kutyával megszagoltattak mindent,lefoglaltak tölem egy nadrágot,egy bördzsekit,egy pulovert és egy sapkát.Ezután bevittek az Egri Rendőrkapitányságra,ahol jegyzőkönyvet vettek fel,RABOSITOTTAK.(Lefotoztak,ujlenyomatot vettek.)Ugylátszik,hogy a kisemberáltal elkövetett hibáért a rendőrség azonnal cselekszik,megalázza az utca lakoielőtt.Most a letartoztatásomat várom,majd a birosági eljárást,mert mertem véleményt nyilvánitani a pénzem elrablása miatt.Ugyan akkor a pénzemet elrabló szabadon mászkálhat,azt tehet,amit akar,nem kell tartania attol,hogy RABOSITJÁK.Engem megtalált a rendőrség,de a quaestornál eltünt pénzt nem.Ez elleni tiltakozásomért irtam meg a levelet,és irtam alá a peticiot.
Berecz István,Eger.