Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

1 akinek elege van

/ #538 Re: Re: Kedves Felső Bernadett!

2015-10-30 10:28

#416: - Re: Kedves Felső Bernadett! 

Csatlakozva ehhez.

T. Felső Bernadett!

Kérem ne nyilatkozzon az én nevemben! Én nem vagyok egy "konzervatív nép" tagja, én magyar állampolgár vagyok, aki sem sértőnek, sem degradálónak nem talál egy szövetségesi kritikát, amelyet nem a magyar népnek, hanem annak a kisebbség által megválasztott és támogatott kormánya kapott. A kormányzat nem egyenlő sem a néppel, sem a nemzettel, még  ha magát annak is akarja láttatni. A nagy átverés része ez, amelynek elhitele miatt még sokan fogják magukat szégyellni, csak az már sajnos, késő lesz, mert addigra a szemünket is kilopták...

"Magyarország Mátyás király ideje óta – az Egyesült Államok megalapítását évszázadokkal megelőzve – egyike a civilizáció legfényesebb központjainak. A magyar olyan nép, amely rengeteg mindennel járult hozzá a világhoz: a magyar Nobel-díjasok nagy száma csak egyike a megannyi példának." - mondta a nagykövetasszony. Ha Önnek az sértés, akkor nincs mit mondanom.

Szóval, legyen szíves a csak a Fidesz nevében nyilatkozzon! Ígérem, én sem fogok az Ön nevében megnyilvánulni.