alagi lóversenypálya

Vendég

/ #40 Re: Re: Re:

2016-01-22 13:01

#39: - Re: Re:  

Azért van közöm a sorsához, mert állami tulajdon, tehát az enyém is. Ez nem azt jelenti, hogy kitalálok valamit és azt teszem vele amit gondolok. Viszont az eladásába, bekerítésébe bizony, mindannyian beleszólhatunk. Így kell érteni, amit írtam. Nem attól lesz tisztességes valaki, hogy dolgozik. Ismerek egy kazal olyan embert, aki dolgozik, és nem tisztességes.

De nyilván én is dolgoztam és fizettem is adót utána. Az állami dolgok alanyi jogon a magyar állampolgároké egyébként, és nem aszerint, hogy ki menyi adót fizetett be.  Tehát ha történetesen egyáltalán nem fizettem volna adót, akkor is a környezetemről és a hazámról van szó, én is része vagyok a nemzetnek, tehát minden nemzeti tulajdonnak tulajdonosa is vagyok 1/ 10 milliomod részben.

Úgy gondolom, minden magyar embernek joga van felszólalnia, ha a környezetében, vagy a hazájában bárhol olyan dolog történik, ami árt. Ha ezt vitatod, akkor valószínűleg a demokráciával is gondjaid vannak. Nekem viszont az tetszik.

Természetesen ha mindezt nem így gondolod, ne törődj az ilyen közös dolgokkal, senki nem kényszeríthet rá, és nem is akar. Így én sem.

Te viszont nem írhatod elő nekem, hogy mivel foglalkozzam. De nem csak te, más sem.

A szabad ember ezt jelenti és azt, hogy azzal foglalkozik, amivel akar, és nincs főnöke. Nos, én ilyen vagyok, és magam kovácsoltam ezt a sorsot magamnak. Törekedj erre te is, ha tetszik.

Ha nem, és van állásod amely tetszik is neked, akkor meg verd a fenekedet a földhöz örömödben.

Remélem, ezek így teljesen kimerítő és világos válaszok voltak a számodra.