Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #4893 Re: EZ A BAROM EZEN GONDOLKODOTT EDDIG,

2011-11-04 16:21

#4891: SZERÉNKE - EZ A BAROM EZEN GONDOLKODOTT EDDIG, 

Igen, kérdésedre igen a válaszom. Nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk egyformán. Én mindenesetre úgy élek, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. Ez nekem eddig sikerült is. Ha a büdöskomcsizó lelkiismerete tiszta, akkor nagy baj van a fejekben, az övében mindenképp. Nem méltatom válaszra, nem érdemli meg. Próbálkozzon, üzengessen, elolvasom, vagy ha látom, hogy ő írt, el sem olvasom, aztán kenyéradó gazdája szavaival élve: OSZT Jó NAPOT! Engem ismernek az emberek, nem a ZEMBEREK, mellettem nagyon sok ember van, aki velem egyformán gondolkodik. Én ezekkel az emberekkel érzem magam jól, ezért - is - maratok tiszta, becsületes. Az én értékrendem és ahogy látom a Tied is, ilyen. Nekem nem kell azon gondolkodni, hogy mivel sértsem meg a másikat, mert az másképpen gondolkodik, én egyszerűen nem akarom megsérteni. Én ettől érzem jól magam a bőrömben.

Megint itt kinlódik, kínjában nem tudja, mit csináljon. Egyszer csak felrobban az agya és nyugalom lesz úgy a környezetében, mint a mi számítógépünkön. Azt a mondatot eddig sem értette meg, hogy tűnjön innen, senki nem hívta. Őt ez élteti, engem az emberek szeretete. Döntsék el mások, mi a jobb. Nekem a szeretet, neki a gyűlölködés. Jobb neki?