Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5218 Egy vélemény

2011-11-11 14:27

Már bocsánat, de kit érdekel a statisztikád,a díszes grafikonod! Örülj neki, hogy még mindig ilyen sokan vagytok! Javaslom, a fenyegetőzés és a trágárkodás helyett igyál nap mint nap sok- sok pálinkát - előre, a medve bőrére. Tudod, már jövedéki adó megfizetése nélkül is "gyárthatod".
Mi meg majd fizetjük - a csökkenő fizetésünkből, a megvonandó rokkantnyugdíjunkból, a megemelt minimálbérünkből, három hónapig járó munkanélküli segélyünkből, 28 ezres szociális járandóságunkból - mindazt a töménytelen új adót, megemelt ÁFÁT, plusz járulékot, az infláció miatti áremeléseket, amiket gazdáid ránk szabnak. Neked biztos nem gond, mert - valószínűleg - ahhoz a kb. 500 ezernyi kedvezményezetthez tartozol, akinek az egykulcsos adó annyi plusz bért eredményezett havonta, mint másnak a félévi /nem kevés embernek majdnem egyévi/jövedelme. Hidd el, csúnyán meg lettek vezetve a választók. Folyton a régi dokumentumok után kutatsz. Olvasd el újra! Mire tettek ígéretet? Erre? Nem akarom hallani, hogy milyen örökséget kaptak a mostani ellenzéktől!! Ott voltak a Parlamentben, a törvénykezésben /kivéve a menetrendszerinti kivonulásukat/, tudták, hogy nem rózsás a gazdasági helyzet. Mégis azt vállalták, hogy két hét... és minden jó lesz. Dumáltok itt az IMF hitelről. Hol van a Bajnai-kormány idején fel nem használt része? Visszafizettük? Adósságot csökkentettünk? NEM! MOL- részvény lett belőle? Hová lett az elkonfiskált magánnyugdíjpénztári vagyon? Azt írtad, emiatt is hitelt kellett fölvenni, anno. Tessék. Visszavették. Törlesztették belőle az államadósságot? Egy részéből,....meglehet. Mégis. Mi van az államadóssággal? NÖVEKEDETT! Mi lett a forinttal? Gyakorlatilag bedőlt. Mi lett az egészségüggyel, az oktatással? Nyomor a köbön... Betegeket küldenek haza, mert nincs anyag a kezeléshez. Ez igen! -mondhatod, legalább fogynak a ".........". Leírni sem akarom a kedvenc szavaidat!
Milyen ember/?/ vagy! Régen túlléptél azon a határon, amit a szólásszabadság lehetővé tesz. Igazuk van az előttem szólóknak.

Más. Nézz utána: A Szibériába került hadifoglyok NEM a kommunista párt jóvoltából kerültek oda. A Horthy- korszak tekintélyelvű, a szélsőségeket tiltó, ugyanakkor a németekhez -ennek ellenére - vonzódó kormányzása KÜLDTE a magyar katonákat idegen földre "hont védeni", ahol aztán fogságba estek szegények. /az én felmenőim is/ A kommunista párt működése tiltott volt abban az időben.

A hosszas fejtegetéstől,hogy miért nincs igazam, kímélj meg! Ugyancsak nem tartok igényt a megszokott jelzős kifejezéseidre. Ha trágárkodni akarsz, ne fáraszd magad olyan sűrűn,mint szoktad! Untig elég egy ismétlőjel elküldése.