Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Vendég

/ #217 Re: Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016

2016-09-11 20:25

#215: - Re: Re: c8 anime october 1 indul a tv csatornan 2016 

A C8.tv csatorna a legroszab a vilagon mert nincs rajta anime. Azert amiert nincs anime a c8 on akkor meg kel szunie.A c8 csatorna meg akarom hogy szunyon october 1 tol 2016. c8 megszunik. Es akarom a c8 helyebe ujan poszt jojon amilyiken csak anime van.Az anime a legjob a vilagon.

A c8.tv csatorna meg fog szuni 2016 october 1 tol mert nincs rajta anime es mas poszt fog joni amelyiken van anime.A c8 nem er semit mert mas honen teszi az ajanlo es a reklamot es filmeket a rajzfilmet a fozest es a termeszetfilmet es a sportot.Ezert fog megszuni a c8.tv csatorna 2016 october 1 tejesen le fog zarodni a c8.tv csatorna.Ezert amiert jot a c8.tv csatorna  ezert nagyon merges vagyok mert mar ket eve megy a hulye nagyon rosz c8.tv csatorna ezert kel megszunie 2016 october 1 Az aki nem fogja szeretni az animet emi fog joni az ne neze mert en szeretem az animet ezert irtam ezeket. Az animax megszunt es en nagyon szeretem barcsak eben az eben visza jone az animax. Az animax ujra fog kezdodni 2016 october 1 animax lesz es tobet soha nem fog megszuni a nagyon szep animax.Azert akarom hogy visza jojon az animax 2016 october 1 tol mert voltak rajta nagyon jo rajzfilmek es 

nagyon szeretem oket az animaxon.Az animaxot nagyon szeretem es nem akarom hogy soha megszunyon amikor megkezdodik october 1 tol 2016.