Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5648 Elsősorban a fórum kezelőinek szóló üzenet!

2011-11-21 18:43

Emberek! Mit mondjak? Szerencse, hogy az ország-világ sorsa nem erre a naplopó, aberrált trógerra van bízva.


Ezúton tisztelettel kérem ennek a petíciónak az elindítóit, hogy gondolják végig, érdemes-e fenntartani ezt a parttalan, a témához nagyon sokszor nem kapcsolódó, többnyire egy személy gyalázkodásából /és a ráadott, sokszor ingerült válaszokból/ álló vitalapot.
Nagyon sajnálom, hogy a volt Miniszterelnök urat ért támadás ellen nem emelhetik fel még többen a szavukat. Meggyőződésem azonban, hogy a vitalapot olvasva, legtöbben elállnak az eredeti szándékuktól, és inkább nem szólnak, nem írnak alá.

Nagyon sokan, nagyon sokszor próbálkoztunk azzal, hogy jobb belátásra bírjuk a "betolakodót." Nem az a baj, hogy másként látja a dolgokat. Viszont az épeszű ember számára követhetetlen felvetései, az agresszivitása, az átkozódása - úgy gondolom, valamennyiünk számára - tűrhetetlen.
Mára addig jutott, hogy a baloldali gondolkodású magyar embereket úgy alázza, mintha - valóban - a kambodzsai rezsim gyalázatos tetteiért is ők lennének felelősek.
Több tiltakozás érkezett már kínai állampolgároktól is, aki szintén sérelmezték a trágár szavaktól hemzsegő bejegyzéseket. Mellé ők azt sem érzékelhetik, hogy itt egy /és mindig ugyanaz/ a személy a beíró.

Fórumtársaim! Jelezzétek valamilyen módon, ha a felvetésemmel egyetértetek.
A honlap kezelőitől pedig azt kérem, tudassák velünk, ha olvasták ezt a beírást.