MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Vendég

/ #17

2017-07-12 05:56

Kedves Zsuzsa ! Nem értem az izraeli vezetést, különösen nem Netanyanyahu-t . Fogalma sincs, mennyit árthat sz itt élő zsidóknak, de azt hiszem, nem is érdekli, mert egy eszeminusz.Szűklátókörű, csak odáig terjed ki a figyelme, hogy a magyarországi látogatását ne zavarja meg semmi.
Miért kellett neki megosztani a mérgét Soros-al kapcsolatban ezzel a szemét bandával. Ha a közelemben lenne, legszívesebben jól felpofoznám . El tudom képzelni, hogy az erőszakos felesége lépett megint közbe.
Egyetértek azzal, hogy bővítsük a tiltakozás tárgyát, de boldogabb lennék, ha a plakát tépés nagyobb ütemben folyna . Sajnos én már csak írni tudok ezekről a dolgokról, mert 78 éves vagyok és nem túl jó egészségi állapotban. Ilyen fasiszták, mint ezek a követőik hurcoltak el .-44-ben, még egyszer nem szeretném ezt megérni.
Annyit tudok még tenni nap -mint nap, hogy ütöm, vágom őket a Facebookon , nem hagyok ki egy lehetőséget sem , hogy terjesszem az aljasságaikat.
Üdvözlettel
Vág Róbertné / Kati/