Egyetért-e azzal, hogy Magyarországnak ÁLLATRENDŐRSÉGRE és ÁLLATVÉDELMI OMBUDSMAN-ra van szüksége ? (PETÍCIÓ és NYÍLT LEVÉL)

Vendég

/ #114

2021-01-21 16:19

Mint nagy "állat"barát , teljesen egyetértek a leírtakkal. Én is ezt mondom, vallom, évek óta. Csak egy nagy baj van. A " fenti állami szarzsákok" egy cseppet sem foglalkoznak az " állatokkal". Őket nem érdekli hogy mi megy ebben az országban ( mint ahogy más sem érdekli őket). Nekik csak az a fontos hogy hatalmon maradjanak, orbánt főleg az érdekli hogy továbbra is ő maradjon Magyarország cinikus diktátora. Eddig sem foglalkoztak az " állatok " sorsával ezután sem fognak. Mert ők ilyenek. Csalók, hazug, hataloméhes gazemberek. Lopnak, csalnak, hazudnak, és semmi más nem érdekli őket. Semmi. Főleg az " állatok nem". Hisz közülük is vannak jó páran akik vadásznak. Akkor milyen csodára várunk...?????? Még annyit jegyeznék meg, hogy az "állat " szót azért tettem idézőjelbe , mert számomra nem Ők az állatok-kutyák, cicák..stb... hanem Ők csodálatos lények. Az igazi állatok orbán és bandája, valamint azok akik bántják az " állatokat". És még annyit az hogy orbán nevét kis betűvel írtam nem helyesírási hiba . Szándékosan írom a nevét kisbetűvel mert annyira sem veszem emberszámba őt és a bandájának a tagjait hogy nagybetűvel írjam le a nevét. Még egyszer hangsúlyozom orbán és bandája az igazi állatok, méghozzá a ragadozók fajtájából. De még csak állatoknak sem nevezném őket. Mert azok különbek orbánéknál. orbánék egy rakás szarkupac. Véleményemet nyiltan vállalom és a nevemet adom hozzá. Varga Lászlóné ( Gyuráki Edit).

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...