Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Eszter A petíció szerzője |
/ #102011-12-13 08:45Köszi az észrevételeket Zsolti. Nem értem miért ne lenne jó az, hogy 5. és 6. évad. Hisz ezeket nem adták le, ráadásul meg is neveztem, hogy pontosan a 113. részig adták le magyarul, vagyis a 114. résztől lehetne folytatni a leadást! Nem mindenki ért ehhez, hogy XY forgalmazói csomag, nem fogok ezért félig-meddig szakkifejezéseket használni! Aki akarja, az így is megérti, legyen szó bárkiről bárhonnan, így mindenkinek könnyebb megérteni! Nem kitalált az, hogy 7 évadból áll, mert valóban annyiból áll, sajnálom ha valaki nem hiszi el (utána lehet nézni), csak mert nálunk nem adták le még végig,... Azt én is olvastam már néhány helyen, hogy külön címe van a 7. évadnak és hogy mintha külön sorozatnak, meg 2. évad csomagnak, vagy minek tekintik pár helyen. De a legtöbb helyen simán 7. évadnak (Final Act-nek) van megemlítve, így helyesebb, mert a 6. évad utáni folytatása az egésznek! Szóval ez így kissé furcsa, hogy külön el van választva ilyen-olyan jelzőkkel, mert évek kihagyása után csinálták meg animében, mert valójában a sorozat méltó folytatása 90%-ban a manga alapján! Nagyjából tudom miért hagyta abba az RTL Klub anno: mert valami fiatal pacák betelefonált nekik 2 perc durva jelenet miatt és ezért, pedig nem is ismeri a sorozatot. Tudod, vannak durva horrorok és egyéb durva (avagy durvább) sorozatok, filmek is (főleg nappal délután, mikor a gyerekek nagy része már otthon van), ennyi erővel azokat inkább levehetnék a műsorról, de nem,...! Ezt át kéne gondolni és elsősorban a szülő felelőssége a gyerek! Nem tudhatják előre, hogy hányan néznék este 9 után a sorozatot, legkönnyebb előre kis nézőszámot feltételezni,...! Ki kéne próbálniuk és olvastam jó pár helyen, hogyha ismét lenne (a folytatás persze), akkor néznék későn is! Nem csak a vért kéne nézni és a rosszat meglátni, általában nincs benne sok vér, hanem kaland, akció, barátság, humor és érzelmek! Szóval eléggé vegyes és jó! Néhány szempontból tanító jellegű is a sorozat, olvastam hogy voltak, akiknek jobbá tette az életét és a kapcsolatát (igaz, külföldi angol oldalon, de ez nem túl lényeges, hogy honnan), megértőbb lett tőle! Nem elsősorban a gyilkosságra kell gondolni, ettől senki nem lesz gyilkos, nem is lett,...! Ráadásul itt barátok védelméről, erőről és a gonosz legyőzéséről van szó, melyek jó célok, nem pedig gonosz öncélú tömeggyilkosságról! Szomorú és bosszantó, ha valaki csak a vért és a gyilkosságot látja meg egy vegyes sorozatban, vagy filmben, tartja szem előtt! Tudom mi van a 113. rész körül (jól ismerem már a sorozatot, még hogyha a 114. résztől angolul is) és nem igaz, hogy ott egyre több a vér, nem sokkal és nem állandó rendszerességgel! Én nem tudok semmilyen magyar RTL 2-ről, de oké. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5801 Létrehozva: 2025-03-17
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2117 Létrehozva: 2025-03-04
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1782 Létrehozva: 2025-03-18
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1726 Létrehozva: 2025-03-20
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1498 Létrehozva: 2025-03-05
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1161 Létrehozva: 2025-03-09
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
918 Létrehozva: 2025-03-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10676 Létrehozva: 2024-06-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
511 Létrehozva: 2025-03-27
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
336 Létrehozva: 2025-03-30
Mentsük meg a fákat!
377 Létrehozva: 2025-02-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2520 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
197 Létrehozva: 2025-03-25
Mentsük meg a soproni ovikat!
3339 Létrehozva: 2025-02-24
Petíció a VÁCI ÚJ DUNA-HÍD ÉPÍTÉSE ELLEN
654 Létrehozva: 2025-02-05
Változzon a közforgalmú gyógyszertárak ügyeletes rendszere!
221 Létrehozva: 2025-02-26
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
733 Létrehozva: 2025-01-19
Debreceni Óvodák megmentése
817 Létrehozva: 2025-02-28
ÁLLÍTSÁK VISSZA AZ ÁTALÁNY (RÉSZSZÁMLA) FIZETÉST AZ MVM-nél!
826 Létrehozva: 2025-02-21
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
667 Létrehozva: 2025-02-23