Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Juhász Péter , fizetett füttymester

/ #1905

2021-06-18 06:47

De, fent vagyok a listán.

-      A levelező listán?

-      Igen.

-      Igen? Milyen témák mentek ma?

-      Ja nem, nem úgy, hanem a Merlinben diktáltak be.

-      Ott sem voltál.

-      Nem, de ott volt az ismerősöm és ő felírt.

-      Ha rendező lennél, tudnád, hogy 5-kor volt eligazítás a színpadnál. Mivel nem vagy, természetesen nem tudtál róla, és nem is voltál ott. Nekünk viszont felelősséget kell vállalnunk azért amit szerveztünk, így csak az lehet rendező, akivel ezt egyeztettük előre és tisztában van a szabályokkal. Az, hogy valaki egyszer csak a nyakába akaszt egy rendezői jelzést és készített magáról pár fényképet, az nem elég. Kérlek add vissza a kártyát, és váljunk el csendesen.

-       Nem adom oda, vedd el.

-       Ne haragudj, de ebben az esetben rendőrt kell hívnom, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy valaki visszaéljen a bizalmunkkal. Ha jól tudom, ügyvéd vagy, meg kell értened a helyzetet.

-      Jó, akkor hívjál rendőrt!

Mivel a találkozásunkkor a színpad mellett (a Parlamenttel a háttérben) fényképeztetted magad, nem vetted észre, két méterre álltál meg egy civil ruhás rendőrtől. Nem kellett hívnom, elég volt szólítanom.

Elemi érdekem fűződött ahhoz, hogy minden a lehető legkisebb feltűnéssel történjen, csak Robi állt mellettem, majd erőszakosságodnak köszönhetően egy másik civil ruhás ember. Abban a tudatban voltam, hogy a lehető legkisebb megaláztatás ér téged, mert a rendezvény szempontjából is ez állt érdekemben, és ha elhiszed nekem, személyesen sem szeretnélek megbántani, ahogy senki mást sem.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...