Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Dan Ben-David professzor

/ #8247 MEDDI: A SZUPER EGÉSZSÉGÜGY

2023-02-27 08:40

AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJÉNEK ELVÁLT FELESÉGE FIGYELMÉBE!

Üdvözöl JÜK Jihije-beszeder,

vagyis Rendben-lesz-országban, amely üres raktárakkal küldte csatába fiait a függetlenségi háború óta legnagyobb háborúban, azzal, hogy találékonyságukkal majd megoldják

Ez egy olyan ország, amely harmadik világbéli oktatást biztosít gyermekei mintegy felének, akik a népesség leggyorsabban növekvő rétegeibe tartoznak, és úgy gondolja, hogy majd mindben rendben lesz, ha felnőnek. És az se számít, ha a valóságban csak egyre kisebb esélyük lesz rá életkoruk növekedésével, hogy felszámolják az oktatási hiányosságokat? Jihije beszeder.

Ez egy olyan ország, amely kórházakat épített, és a kezdeti évtizedekben sikerült ágyakat hozzáadnia a népesség növekedésének szédítő ütemében. De ez az ország utat tévesztett az elmúlt néhány évtizedben, és lehetővé tette az egy főre eső ágyak számának szabadesését. Az 1970-es évek óta az egy főre eső ágyak száma a fejlett világ legalacsonyabb szintjére esett vissza.

Az egészségügyi rendszer sok éves elhanyagolása nem csak azt jelenti, hogy az egészségügyi személyzet mögött üres raktárak vannak, hanem maga a személyzet is hiányzik. Manapság az aktív ápolók száma Izraelben az egyik legalacsonyabb a fejlett Nyugaton. És ha előre tekintünk, az ápolást tanuló végzősök száma szintén a fejlett országok alsó szintjén van. Tudomásul kell vennünk, hogy mindez azt jelenti, szükség van a rendszer nemzeti szintű helyreállítására.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...