Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #20

2011-12-17 11:12

Igen Zsolti, tudom hogy a szinkron rég kész van a 6. évad végéig, írtam is erről, hogy tudtommal megvan az RTL Klubnak és ott porosodik. Nyilván azt kéne leadniuk a 114. résztől, hisz odáig adták le, mely nem sokkal az 5. évad eleje után van. Bár felőlem leadhatják az 5. évad 1. részétől is, tehát néhány előtte lévő részt újra, tök mindegy, közel vannak egymáshoz.

Figyelj eretnek, nem nyafog itt senki és nem vagyunk ostobák! Csupán vagyunk jó páran, akik nagyon szeretnénk, ha folytatnának egy több éve félbeszakított kedvenc sorozatot magyar szinkronnal (pláne mivel megvan nekik a magyar szinkron a háttérben, így nem igazán lenne akadálya a szabályokat jobban betartva), amit kérünk és várunk! Ez aztán marha nagy bűn, ha próbálkozni merünk,...! Lehet, hogy te magasról teszel rá (és talán még páran mások is), akkor meg nem értem mi a fenének írsz, írtál ide! Te sem örülnél, ha egy kedvenc sorozatodat nem folytatnának évekig magyar szinkronnal, főleg mert egyvalaki (vagy néhányan mások is) betiltatta és/vagy mert nem megfelelő időben adták le nem megfelelő korhatár jelzéssel! Ez itt nem ellenségeskedésre és leszólásra való, szóval megkérlek menj el innen te és a hozzád hasonlók az undorító lenéző stílussal együtt! Köszi.

Ha nem baj, arra kérek mindenkit, hogyha valaki itt olvassa a hozzászólásokat és érdekli a sorozat magyar folytatása, az kérem reklámozza mindenféle animés és InuYashás oldalon ezt a petíciót, ahol csak lehet (akár Facebook-on is magyar animések között) és ha van ideje rá! Előre is köszönöm. Természetesen én is reklámoztam jó pár oldalon már és ha tudom, akkor még fogom itt-ott. Na persze logikusan magyar oldalakon érdemes, hisz magyar szinkronos ügyről van szó Magyarországon.