Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata

/ #6562 Re: Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!"

2012-01-04 19:20

#6560: filiszteus - Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!" 

Sejtésem van, Filiszteusi, hogy kire szavaztál. Az sem jobb(ik), sőt!!!Én mind a kettővel voltam valamikor egy társaságban, természetesen ez még akkor történt, mikor a Viktor nem félt minden embertől, ennek 20 éve. Tudok különbséget tenni a két ember között. Én az Orbán nevetését javasoltam egyébként, azt tekintsd meg, aztán nyilatkozz. Azt én láttam eredetiben is a parlamenti közvetítésben. A holdudvara sem volt különb, ahogy vezényszóra ők is elkezdtek röhögni.

Az én édesapám 1955-ben gyermekparalízist kapott 36 évesen, másfél évet volt kórházban, utána haláláig bottal járt. Én tudom, mi a testi hibából eredő hátrány. Az én fiam első szava az volt, persze az anyu után, hogy: SZŐNYEG!!! azaz, ha felrúgta, meg is kellett igazítania, nehogy apám elsessen benne. Tudok mesélni történeteket, színes volt az életem!

Orbán magassága azért érdemli meg, hogy gyakran megemlítsék, mert nézd meg a diktátorokat: Napóleon, Hitler Sztálin, Caucescu, stb... Egyik sem volt nála magasabb. Rájuk jellemző, a kisebbségi érzés pedig hozza magával, hogy másban akarnak nagyok lenni. Ez természtesen önmagában nem lenne baj, de a "megmutatom", az akarnokság elviszi mindegyiket a diktátorság felé. Én Orbánra első alkalommal, mikor megláttam, azt mondtam, hogy ki ez a kis Napóleon? Tartom magam most is hozzá.