Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lajosmizse

/ #6583 Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 16:49

#6575: filiszteus - Re: "-Orbán ingatlana nyeles telken van..".

Ezek szerint a nyeles telek miatt került 2002-ben cca. 100 millióba (ami valorizált értéken jelenleg min. 200 milla), mármint az ismert felújítás után.   Mellesleg Apró Toni annyira nem izgatja a fantáziámat, mint ahogy az sem, hogy mivel ajándékozták meg, mert én sem éltem még akkor.  Ami zavar,  mindössze az,  hogy a villalakás részére történő kiutalás idejében a gyermekei,  így a  leánya is 10 év körüli volt,  így mi köze akár neki, akár a tizenév múlva született unokájának ahhoz, hogy hova született ???    Orbán Vitya apja is párttitkár volt, sőt édesanyja is tevékenykedett pártvonalon. Sem a szüleim, sem pedig én nem voltam az MSZMP-nek tagja, akkor mi különbek vagyunk e két híres familíánál ???    A mi családunk 28 hektáron  -ősidők óta-  mezőgazdasági termeléssel foglalkozik, igen szorgalmasan, de van jó pár olyan évünk, amikor vesztességet termelünk azzal az eszméletlen sok munkával és pénzbefektetéssel.  Sajnos, a mezőgazdaság pénzkeresésre nem alkalmas, csak megélhetésre, no persze nem országgyűlési képviselői szintűre, így kétlem, hogy abból bárki komolyabb összeget félre tudna tenni,  ha mi nem tudunk, akkor más mitől tudna ???   A mi családunk egyébként kisgazda  párti szimpatizánsok voltak mindig és egyértelműen.    Egyébként attól, hogy parasztok vagyunk, még tudjuk, hogy mi a nyeles telek.  A lényege, hogy a bejárat maga a "nyél", és utána már elénk tárul  pl.  egy 1200 nm-es normális alakzatú földterület, magyarán semmi különös és max. 5 % értékcsökkenés az árából, a kialakult gyakorlat szerint. Egyébként  pedig mindenkinek szuverén joga, hogy miként kezeli a magánéletét, takarja vagy teraszt építtet a háztetőre.  Én az előbbit választottam.   Az viszont, hogy Orbán Viktorka huszonévesen ekkora nagypolgári lakást kap, mint feltörekvő fiatal demokrata, ott ahol és, amit 2 év múlva  megvásárol, majd 70 milláért elad,  az megdöbbent.  Miért kapta, egy elfogulatlan válaszadóra várok, köszi.