Tiltakozunk! NEM Ferencz Norbert a bűnös!
Vendég |
/ #232012-01-10 11:5649. születésnapom, vasárnap. Vittem ki a Búzatérre sült krumplit és bundáskenyeret Anikónak. Nagyon éhes volt, itt-ott lakik. Nyolcgyerekes nővérénél lakott, a sógora a télen az állandó fázástól úgy kiakadt, hogy az egész berendezést eltüzelte. Késsel összeszabdalta a karját. Most az egész család elköltözött. Utána bementem Gyuricsékhoz, adott milerit szilvát. Hazamentem, otthon főztem a szilvából levest, és tejfölös tésztát. Jött Pisti hogy kellene neki egy kenyér. Megvettük neki, elkisérte a gyereket a kollégiumba. Háromra elmentem Moczók Tibi gyülekezetébe, utána beszélgettem az igazságügyi orvosszakértővel, aki oda jár, és az MDF alelnöke. Mondták, hogy 20 éve milyen jól néztem ki, amikor megnyitottam a magzatvédő konferenciát. Meghívtak egy italra, mivel születésnapom van. A gyülekezetben kaptam négy darab babkonzervet, az egyiket elvittem Gyuricsnak, a másikat Fehér Lacinak. Lacinál jég hideg volt, azt mondta, hogy egész télen csak tízszer fűtöttek be, és csoda, hogy nem fagytak meg. A fia mondta, hogy vigyem el gyülekezetbe, mert egyedül nem akar menni. Laci fizetése többszörösen meg van terhelve, és kamatospénzből élnek. A kocsmában megvett csődbe ment cégeket, úgyhogy ő most ügyvezető igazgató. Mondta, hogy intézzem el neki a Dömösi Kék Kereszt iszákosmentő missziót, el szeretne menni. Hazamentem, zsoltika felhívot, hogy nayon éhesek, mert két napja nem ettek. Mondtam, hogy nekünk sincs pénzünk, legfeljebb az egyik babkonzervet el tudom küldeni. Nála van most egy 18 éves lány, akit elküldtek az anyaotthonból, már nem mehet vissza. A gyerekeit nevelőszülőknek adták, és a lánynak egyáltalán nincs hova mennie. Nagy terhet jelent, hogy ott van, de Zsolti nem akarja az utcára tenni. Másnap megtudtam, hogy ez a lány ellopta a kenyeret Pistitől, és Pistit emiatt jól megverte Zsolti, egy széklábbal megsértette a kezét, aztán fel akarta gyújtani a lakást, elvágta az áramvezetéket, úgyhogy sötétben voltak. Este még felhívott Babi, hogy éheznek az öt gyerekkel, mondtam, hogy túlélőtúra van, háromkor osztanak kaját a szegényeknek a Vörös Kereszttel, igaz csak egy szelet kenyér és tea van. Mondtam, hogy nem tudom, hogy van-e több babkonzerv. Kérdezte, hogy a Jezsuiták szerintem adnak -e csomagot. Mondtam, hogy keresse meg őket. |
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
697 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
588 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
564 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
176 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
168 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
165 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
150 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
145 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
118 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
78 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26