Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Vendég |
/ #25042012-01-16 19:27Magyarország lépjen ki az EU-ból, mert ez nem más mint modern gyarmatositás,egyelöre puskapor nélkül.Én egyszerű ember vagyok de már az EU-ba való belépés elött ez volt a véleményem,amit az ismeretségi körömben el is mondtam,de ki kérdezte a kisembert ? Népszavazást nem tartottak,s akkor is ki kérdezet volna meg egy erdélyi magyart ? Lépjen érvénybe a régi többszázéves alkotmányunk,az 1945 elötti, minden szavával/mondatával. Én is a Koronához tartozó egyénnek érzem magam. A Nemzeti Bank legyen a nemzeté és a mindenkori szabadon választott Kormány irányitása alatt müködjön. Legyen önálló pénzintézményünk,pénzkibocsájtási jogunk,akár az 1848-as Kosut bankó esetében. A hiányzó fedezetért kérjük fel az egész világ tehetös magyarjait,hogy segitsék ezt a törekvést. Volt rá példa,lehet,hogy megismétlödhető hogy a leggszegényebb magyarérzelmű ember is hozzájárul a szent cél érdekében ha kell az egyetlen aranygyürüjével/fülbevalójával,amenyiben meggyözödik,hogy valoban a szent cél érdekében használodik fel. Lépjenek elő a háttérből azok a magyarérzelmű/lelkületű/kulturájú emberek akik képesnek érzik magukat egy új és mégis régi Magyarország vezetésében,akikre biszton szavazhatnak az ugyancsak a hazáért aggodó szavazópolgárok. Szoritsák háttérbe a magyarúlbeszélő de idegenérzelmű/lelkületű/kulturájú SZEMFORGATÓ egyéneket. Ök jobban kell tudják,hogy kik ezek mint a szavazópolgár.Ennek ma már több lehetösége van. A ''MÉDIA ''NE LEHESSEN IDEGEN LELKŰ/OLIGARKIA KEZÉBEN.A Magyar Állam vásárolya vissza vagy vonja meg azon tv/rádió/sajtó-k müködését amelyek a Magyar Nemzet/Nemzeti érdekek ellen müködnek. Az egészséges kritika hasznos,de a hamis vesszen. A Magyar Tudományos Akadémia vezetése és tagjai végre legyenek már SZIGORUAN MAGYAROK. ISTVÁN király óta tüzzel,vassal tüntetik vagy semisitik meg a Magyar nép multját/vallás,kultura,tudás,hagyomány,történelem stb/. Személy szerint szivesen fogadnám az ösi Magyar vallás ujraélesztését/gyakorlását.Ne legyen kötelező de lehessen szabadon gyakorolható,inkább mint a tölünk idegen globalizácios irányzatok ....had ne sorolyam,amelyekkel lugozzák az egész világ népeinek az agyát.Egyszerű falusi embereket/de nemcsak,térittenek el a hagyományos valásuktól ami messze áll a mi kulturánktól. Református hitben nevelkedtem,de még sokat kelllene reformálni ,hogy igazán hitemnek tekinsem,zavar sokminden.Például:''bünben fogantattunk'',én ugy hiszem szeretetben. ...stb. Ezért is indokolt az ösi vallás felélesztése ,amelyben nem a büntetö ISTEN,hanem a SZERETŐ és MEGTARTÓ ISTEN gondviselése vigyáz ránk. Magyarország rendezkedjen be az önellátásra, amihez nem kell a PÉNZ OLIGARKIA FEDEZETLEN VALUTÁJA. A kárpátmence minden földi és égi szükségletünket kielégitti,csak élni kell tudni vele. De mindezt segitteni és elösegitteni kell. Öseink is önellátoak voltak,ez bisztositotta a függetlenségüket. Köszönöm ,hogy szohoz juthattam. Bodoni Zoltán Marosvásárhely 2012 január 16. Ha már ennyire |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1327 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1197 Létrehozva: 2024-12-18
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
631 Létrehozva: 2024-12-16
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
380 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
208 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
189 Létrehozva: 2024-12-10
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1631 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
238 Létrehozva: 2024-10-28