Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Vendég |
/ #25042012-01-16 19:27Magyarország lépjen ki az EU-ból, mert ez nem más mint modern gyarmatositás,egyelöre puskapor nélkül.Én egyszerű ember vagyok de már az EU-ba való belépés elött ez volt a véleményem,amit az ismeretségi körömben el is mondtam,de ki kérdezte a kisembert ? Népszavazást nem tartottak,s akkor is ki kérdezet volna meg egy erdélyi magyart ? Lépjen érvénybe a régi többszázéves alkotmányunk,az 1945 elötti, minden szavával/mondatával. Én is a Koronához tartozó egyénnek érzem magam. A Nemzeti Bank legyen a nemzeté és a mindenkori szabadon választott Kormány irányitása alatt müködjön. Legyen önálló pénzintézményünk,pénzkibocsájtási jogunk,akár az 1848-as Kosut bankó esetében. A hiányzó fedezetért kérjük fel az egész világ tehetös magyarjait,hogy segitsék ezt a törekvést. Volt rá példa,lehet,hogy megismétlödhető hogy a leggszegényebb magyarérzelmű ember is hozzájárul a szent cél érdekében ha kell az egyetlen aranygyürüjével/fülbevalójával,amenyiben meggyözödik,hogy valoban a szent cél érdekében használodik fel. Lépjenek elő a háttérből azok a magyarérzelmű/lelkületű/kulturájú emberek akik képesnek érzik magukat egy új és mégis régi Magyarország vezetésében,akikre biszton szavazhatnak az ugyancsak a hazáért aggodó szavazópolgárok. Szoritsák háttérbe a magyarúlbeszélő de idegenérzelmű/lelkületű/kulturájú SZEMFORGATÓ egyéneket. Ök jobban kell tudják,hogy kik ezek mint a szavazópolgár.Ennek ma már több lehetösége van. A ''MÉDIA ''NE LEHESSEN IDEGEN LELKŰ/OLIGARKIA KEZÉBEN.A Magyar Állam vásárolya vissza vagy vonja meg azon tv/rádió/sajtó-k müködését amelyek a Magyar Nemzet/Nemzeti érdekek ellen müködnek. Az egészséges kritika hasznos,de a hamis vesszen. A Magyar Tudományos Akadémia vezetése és tagjai végre legyenek már SZIGORUAN MAGYAROK. ISTVÁN király óta tüzzel,vassal tüntetik vagy semisitik meg a Magyar nép multját/vallás,kultura,tudás,hagyomány,történelem stb/. Személy szerint szivesen fogadnám az ösi Magyar vallás ujraélesztését/gyakorlását.Ne legyen kötelező de lehessen szabadon gyakorolható,inkább mint a tölünk idegen globalizácios irányzatok ....had ne sorolyam,amelyekkel lugozzák az egész világ népeinek az agyát.Egyszerű falusi embereket/de nemcsak,térittenek el a hagyományos valásuktól ami messze áll a mi kulturánktól. Református hitben nevelkedtem,de még sokat kelllene reformálni ,hogy igazán hitemnek tekinsem,zavar sokminden.Például:''bünben fogantattunk'',én ugy hiszem szeretetben. ...stb. Ezért is indokolt az ösi vallás felélesztése ,amelyben nem a büntetö ISTEN,hanem a SZERETŐ és MEGTARTÓ ISTEN gondviselése vigyáz ránk. Magyarország rendezkedjen be az önellátásra, amihez nem kell a PÉNZ OLIGARKIA FEDEZETLEN VALUTÁJA. A kárpátmence minden földi és égi szükségletünket kielégitti,csak élni kell tudni vele. De mindezt segitteni és elösegitteni kell. Öseink is önellátoak voltak,ez bisztositotta a függetlenségüket. Köszönöm ,hogy szohoz juthattam. Bodoni Zoltán Marosvásárhely 2012 január 16. Ha már ennyire |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Mentsük meg a soproni ovikat!
3302 Létrehozva: 2025-02-24
Óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló 363/2012. (XII. 17.) Korm. rendelet módosításának halasztása
2606 Létrehozva: 2025-02-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10132 Létrehozva: 2024-06-21
Petition for a visual identity worthy of BCE / Kiállás egy a Budapesti Corvinus Egyetemhez méltó arculat mellett
1342 Létrehozva: 2025-02-19
Számodra is fontos a szentesi kórház?
1356 Létrehozva: 2025-02-10
PETÍCIÓ A VÁCI, DUNA-PARTI VENDÉGLÁTÓHELYEK FENNMARADÁSÁÉRT ÉS FEJLŐDÉSÉÉRT
6505 Létrehozva: 2025-02-03
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
835 Létrehozva: 2025-03-09
Debreceni Óvodák megmentése
803 Létrehozva: 2025-02-28
ÁLLÍTSÁK VISSZA AZ ÁTALÁNY (RÉSZSZÁMLA) FIZETÉST AZ MVM-nél!
790 Létrehozva: 2025-02-21
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
778 Létrehozva: 2025-03-03
Napraforgó Ovi bezárása elleni petíció
720 Létrehozva: 2025-02-23
Manóvár tagóvoda bezárása elleni szülői tiltakozás
618 Létrehozva: 2025-02-18
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
599 Létrehozva: 2025-02-23
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
586 Létrehozva: 2025-03-04
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2481 Létrehozva: 2024-09-29
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4828 Létrehozva: 2023-04-02
Petíció a VÁCI ÚJ DUNA-HÍD ÉPÍTÉSE ELLEN
645 Létrehozva: 2025-02-05
Gyerekek étkezési adagjànak csökkentése
364 Létrehozva: 2025-02-17
KIÁLLÁS AZ ÁRPÁD UTCAI ÉS FARKAS ANTAL UTCAI ÓVODÁÉRT
360 Létrehozva: 2025-02-21
Mentsük meg a fákat!
348 Létrehozva: 2025-02-25