Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Vendég

/ #3731 Re:

2012-01-22 13:51

#3721: -

Egyetértek, engem is, mélységesen. Szerintem azért ez a nagy csaholás, mert úgy érzik, lelepleződtek, és valahogyan megpróbálják elterelni erről a figyelmet. De ma már erre egyre kevesebb az esélyük, hiszen egyre több embernek nyílik ki a szeme. Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy akárhány évig próbálták kiirtani a polgári és a keresztényi értékeket, azok megmaradtak az emberek lelkében. Emlékszem, hogyan próbáltak lejáratni annak idején is minden polgári értéket. Biztosan más is emlékszik még a "kispolgári csökevény" kifejezésre, amit mindig akkor használtak, mikor valaki a családi, keresztényi, emberi értékeket próbálta legalább a családja körében továbbadni. S arra is emlékszem, hogy szinte szitokszó volt a vallásosság, a hit.

De most már ez is a múlt, s ma már nem hagyjuk magunkat eltántorítani a hitünktől, az értékeink tiszteletétől. Már szinte látom egyes hozzászólásokban a gúnyt, a gyűlöletet, a gyalázkodást, ami majd erre az írásra megjelenik, de már nem érdekel. Nagyon rég hozzászoktam ahhoz, hogy ne bántson, ne sértsen az ilyen megnyilvánulás, merthogy inkább sajnálom azokat, akikben ilyen határtalan gyűlölet van, és azt is tudom, hogy hiába minden szép szó, jó cselekedet, irgalmasság, szeretet, ők ezt, mivel lelkük teljesen torz, nem tudják érzékelni, észrevenni. Csak harsogják, fröcsögik ki magukból a téveszméiket, a gyűlöletüket ezen a fórumon is, és ahogy láttuk, egyéb helyeken, pl. az Európai Parlamentben is. De már egyre kisebb a hatása.

Én is tisztelettel adózom Eva Maria Barki asszonynak, nem csak azért a bátorságért, hogy egy ilyen fórumon indította el a petíciót, hanem a ma reggeli Vasárnapi Újságban elmondottakért, s az egész tevékenységéért.