Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #96

2012-02-07 08:37

Oké Egy látogató, erre már én is gondoltam néha, hogy az egyáltalán nem ideillő, vagy nem túl ideillő negatív, leszóló hozzászólásokat törlöm esetleg. Egyenlőre arra jutottam idáig, hogy nem törlöm, de ezentúl nagy eséllyel valószínűleg fogom, mert az ilyesmikre itt valóban nincs szükség! Koptassa ott az ujjait az illető, ahol és ami érdekli, itt szinte felesleges, nincs értelme! Nem tudom tiltani lehet-e, én egyenlőre nem látok itt ilyen lehetőséget. Ha lehetne is, csak akkor tenném persze, ha valaki már sokadszorra írja a saját nem ideillő dolgait. Azt meg nem tudom, hogy marad-e nyoma a törölt hozzászólásoknak, vagy sem. Ezt főleg a hozzászólás számjelzésként felülre értem.

Hát ja, igazad van Zsolti, főleg a régi maradék még nem leadott, ám már rég magyarra (is) szinkronizált 5. és 6. évadokat kéne a háttérből előkotorniuk és ha már az RTL Klub nem akarja soha többé leadni, igazán átadhatná már vagy az Animaxnak, vagy más többség számára elérhető csatornának, akik szíves(ebb)en leadnák! De sajnos eddig ez van. Igaz, a 7. évad is jöhetne már az Animaxon, tudom hogy arra nagyobb esély van és némileg tervbe van véve.