Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Őszidő |
/ #631 MEGBÁNTAM!2012-02-14 17:09Nagyon sajnálom, hogy aláírásommal támogattam ezt a bohócságot. Megkaptam a fizetésemet, amely napi 12 órás éjszakai munka után arra sem elég, hogy megéljek. Engem senki ne nézzen bűnözőnek!!. Ezt azért írtam ide mert tegnap néztem a parlamenti közvetítést és ott azt mondta Navrasics, hogy azért kell az egykulcsos adó, mert sokan minimálbéren vannak bejelentve a többit meg zsebbe kapják. Számolja ki tisztelt miniszter úr, kényszervállalkozóként a fenti munkáért írd és mond 120 000 ezer bruttót kapok, ebből adózok, TB-t fizetek, +iparűzési adó, +kamaratagsági. Az adó és TB. megfizetésének a mindenkori minimálbér az alapja, nekem a szakmunkásbér azaz 108000 ezer. Számolják ki mennyi marad megélni. A mostani változtatásokkal családom bevétele 35000 forinttal csökkent nekem senki ne mondja, hogy ez így jól van. Valóban igaz amit Orbán mondott: "nem hagyunk senkit az út szélén", tudják valójában ez úgy történik hogy megyünk az úton akit úgy gondolunk, mondjuk a bérből és fizetésből élőket belökjük az árokba és még úthengerrel át is megyünk rajta és a gond már meg is van oldva. A közmunkával kapcsolatban annyi az észrevételem,hogy észre kéne már venni,hogy ez csak önámítás. Tudják, mikor azt mondják,hogy 200000 ezer fővel nőt a munkahelyek száma ez nem igaz, a közmunka az nem produktív munka ezt mi fizetjük meg az egyre növekvő megterheléseinkből. Valós növekedést,-valós adóbevételt, valós nyugdíjjárulék bevételt teremtő -munkahelyek hoznának. Az elmúlt időszakban a jövedelmem nettó 140000 Ft-ról a fent leírtakra csökkent, magamnak teremtettem önerőből munkahelyet. Úgynevezett kényszervállalkozó lettem, mert nem akartam a segélyre várni. Most ott tartok, hogy a bank viszi a házamat, naponta egyszer tudok enni, 12 órát dolgozom éjszaka, minden nap, szégyenlem magam a családom előtt, elvesztettem az önbecsülésemet, nyugdíjas szüleim segítenek, reménytelennek látom a jövőmet, szóval lehet, hogy feladom. Így legalább tudom segíteni a kormányprogramot, egy nyugdíjjal kevesebbet kell majd fizetni úgyis ez a cél. Bocsánat ha valakit megsértettem. Nem mocskolódni akartam, csak van ami fáj az embernek. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1146 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
620 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
266 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5153 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
236 Létrehozva: 2024-10-28