Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #124

2012-02-16 16:01

Oké, örülök hogy ennyire egyetértünk. :-) Értem, akkor jól sejtettem, hogy még nem nézted végig. Biztos te is letöltötted valahonnan magyarul (a 113. részig van magyarul, anno eddig adták le), persze nem baj, csak tippelek. Ugye jól tippelek? Megnéztem az epizódlistát és közel jársz néhány egész jó részhez, melyek a kedvenceim, elmondom melyek azok. :P A 82. rész (egyes részletei a végéről benne vannak a mangában is), a 89. és 90. részek (ez a 2 nincs a mangában, de nem baj, van néhány ilyen dolog, hogy valami nincs a mangában, de olyan is van, hogy van ami az animében nincs, de a mangában igen). Ezt a 3 darab részt nagyon szeretem, a kedvenceim közül ez a 3 rész néhány (van még jó néhány kedvenc), majd te is meglátod miért, ha majd ott tartasz és ha megkedveled! :-) Nem lövöm le a poénokat, bár néha véletlenül megteszem, de egy ideje már jobban tudom kontrollálni. :P Bár a 88. rész is egész jó, majd meglátod (Inu kicsit megjárja benne a túrát). :-) A 87. rész eleje és vége pedig vicces és ari, főleg a vége. :P Annyit még elmondok (csak azért, hogy némileg fel legyél rá készülve), hogy a 102. és a 103. résztől már kissé jobban durvul a sorozat egy ideig (főleg harcokban), de attól még jó marad, de ennek ellenére izgisebb is lesz, főleg azok számára, akik először látják és/vagy nagyon ritkán, keveset nézik, nézték. A másik bedurvulás majd a 7. évadban (Final Act-ban a 167. rész utántól, ennél a résznél zárul a 6. évad), főleg a vége felé, bár ez nagyrészt érthető, majd meglátod az okait.

A mangáról írt hozzászólásomat végül elolvastad a #113. hozzászólásomban, amit említettem neked? Ha igen, mit szólsz hozzá? Ne haragudj, csak kíváncsi vagyok, de ha nem érdekel, mondd meg nyugodtan, az se baj, ha nem, elfogadom azt is, hisz nem vagyunk egyformák!

Fogalmam sincs, hogy anno mely részeket láttam a nagyimnál a Slayers-ből és mely évad(ok)ból, számomra (még) nem olyan fontos. Szerintem addig ne kezdj Inus területet csinálni az oldaladnak, míg nem nézted meg a végéig az összes részét! Ezt főleg tapasztalatból mondom, addig még sok minden fog benne történni, amit meg kell érteni stb.! Vagyis mélyebb, átfogóbb ismeret szükséges ahhoz, amiről szeretnél valamit csinálni, legalábbis úgy a legjobb, ezt főleg tapasztalatból mondom, csak jót akarok! De ha nem bírod kivárni, én segíthetek esetleg infókat írni, küldeni neked az oldaladhoz. Arra nem válaszoltál, hogy végül érdekel az az említett Flash-es oldalam, vagy nem? Ha igen, mint mondtam linkelem valahol az oldaladon. De akár azt is lehet ahelyett, hogy Inus területet csinálsz a Slayers-es oldaladnak, hogy én mégis biztosabban megcsinálom az Inus weboldalamat és akkor az amolyan részben társoldala, partnere lehetne a te oldaladnak. Beleegyeznél?

Ha nem gond, azt javaslom, hogy itt a petíción kívül is legyen elérhetőségünk, legyen szó akár e-mail, akár MSN címről, jó lenne! Ott folytathatnánk a beszélgetést! Az oldaladon kerestem az elérhetőségedet, de sehol nem írtad ki. Ha nem gond, vagy ott külön egy új menüpontba írd ki, vagy add meg itt (MSN címnek jobban örülnék)! Köszi.