Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #127

2012-02-18 20:49

Oké Lina19, örülök hogy jó ötletnek tartod és annak is, hogy az általam említett részek is tetszenek. :-) Akkor ahogy látom, előbb-utóbb idővel mindenképp csinálsz egy Inus területet az oldaladon. Na persze nem baj, csak mondtam. Hát ja, jól sejted, egy fordítás valóban nem kis dolog. Én azért nem nevezném konkrétan munkának, hanem inkább (mellék)hobbinak, hisz szívesen csinálom szabadidőmben ingyen. A globális(abb) megosztásán kis(ebb) adagokban (azért kis adagokban, mert kevesebb, nagyobb csomagokban több mint 200 MB, mely kissé nagy) még gondolkozom! Én még mindig nem tudom, hogy csinálok-e majd Inus weboldalt, vagy sem, még meglátom! Ha csinálok is, ott tuti megosztom az említett újrafordított mangát! :-) Ha megosztom, akkor sok kicsi sokra megy módszerrel fogom (1 csomag úgy kb. 100-150 MB körül lesz nagyjából), főleg a fájlméretek miatt és a feltöltések miatt is. De arra még jócskán várni kell, mire minden készen lesz. Addig biztos nem készítek Inus weboldalt, míg a manga újrafordításának legalább a fele nincs készen. Nem tudom, lenne-e igény az oldalamra, ezt nem lehet előre tudni, meg aztán reklámozni is lehet hasonló oldalakon.

Mint tudod, azóta felvettük egymást MSN-re, beszéltünk is már ott. :-) Tehát a dumcsizást inkább ott folytassuk, ne itt, mert ez már egy icipicit off-olás (egy adott témától bizonyos mértékű eltérés, csak azért írtam le, mert nem biztos, hogy tudod, nem tudhatja mindenki), ami nem célom nekem se, remélem neked se nagyon! Az említett Flash-es weboldalamat pedig inkább majd MSN-en linkelem. Ha elolvastad mindezt a válaszomat is, akkor majd kérlek MSN-en válaszolj minderre és ott folytassuk! Köszi. Részemről veled lezártnak tekintem ezt, leírtam miért!