Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #135

2012-03-27 10:30

Senki nem nyavalyog, avagy nyavalygott se kicsinyesen, se pedig másképp! Te vagy undorító csak mert neked nem éppen a kedvenced a magyar szinkron, illetve a jelek szerint utálod, nem értem miért,...! Azért kíváncsi volnék, hogy hány részt láttál magyarul, hogy ilyen ellenségesen ítélkezel, nyilatkozol a magyar szinkronról! Nem minden szinkron rossz! Inkább te nyavalyogsz egy pici nem tetsző reklám miatt, nem én és nem más,...! Ez nem is off-olós reklám, hisz jelentősen az Inu témához tartozik, legalább a többiek számíthatnának! A többiek kedvéért van a reklám, nem miattad elsősorban! Elég szomorú és gonosz dolog, hogy a többieket letojod, nem hagyod önző módon, hogy lássák és esetleg aláírják magadból kiindulva,...! Ha téged nem érdekel, legalább a többséget ne tojd le, ne akadályozd a lehetőséget! Tudod, a többséget általában érdekli, tapasztalatból tudom! Ráadásul volt képed a vendégkönyvedből kitörölni a hozzászólásomat, csak mert hasonlót írtam oda neked,...! Ez bunkóság és gyávaság részedről, már bocsi! Biztos félnél, ha valaki igazat adna nekem is,... Kissé gyáva, sunyi megoldás és önző dolog részedről! Ne nézd le azokat, akik szeretik és várják a magyar szinkronnal való folytatást! Tudok olyanokról is, akik szeretik a japán szinkront, még sincs bajuk a magyar, vagy akár esetleg az angol szinkronnal! A 167. részig (6. évad végéig) le van szinkronizálva magyarra évek óta, csak nem adják le sehol se az RTL Klub miatt! Csupán a 7. évadot (Final Act-ot) kéne majd frissen szinkronizálniuk! Van rá remény, még ha nem is sok, idővel kiderül, ne kívánd másoknak is a te utálatodat! Na de ez téged úgyse nagyon érdekel,... Akkor sem tűröm, nem hagyom, hogy ilyen lenézően és rondán beszélj velem, mikor nem ártottam neked semmit se! Nem emlékeztem, hogy jártam már anno az oldaladon! Ha tudom, hogy te vagy az ott, akkor óvatosabb lettem volna. Ha csak így tudsz ide írni, többé ne írj ide, mert az ilyen részben off-olás és undorító stílusnak itt semmi helye! Vitát és veszekedést meg pláne nem akarok sehol se (remélem te se)! Köszi.