Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Sz.

/ #9552 Re: Re: Re: Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...

2012-04-07 22:39

#9549: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...

Alulról fölfelé: én még az életemben soha semmit nem vettem véresen komolyan, talán még komolyan sem, ez nálam így van rendben.  Aljas jelzővel nem illettem senkit, csak az általad közönségesnek nevezett, valóban közönséges szöveggel, azt is visszavágásként.  -  Lukréciát viszont ismerem (telefonon is), ha Ő valakire aljas és egyéb jelzőkkel reagál, az meg is érdemli, mert csak a hülye emberek tűrik el a gúnyt, az arroganciát, Lukrécia pedig hozzájuk képest a csillagos ég.

Filike, mondd meg őszintén, Te eltűrnéd, hogy cinikusan, fellengzősen vagy gúnyosan kommunikáljanak Veled?  Mert én ilyent még nem értem meg az életemben. A közönségesség nálam belefér - Lukréciánál kevésbé -, ezzel én mindig is így voltam és leszek is. A lekezelő, nagyképű stílus pedig olyan messze van mindkettőnktől, mint Makó Jeruzsálemtől.

A 7 fejű pedig az én találmányom, én a mai napig sem tudom elhinni, hogy nem Te voltál a büdöskomcsizós és tsai. Engem nem is zavart, csak az, hogy színre lépett Filike, akinek nem tetszettek a büdöskomcsizósnak adott válaszok, és ott szabadult el a pokol, amikor ránk zúdította a szokásos cinikus, fellengzős szövegét. Azzal együtt - szerintem - mindketten szerettünk Téged.