Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

/ #9566 Re: FILISZTEUSNAK!

2012-04-08 14:30

#9554: filiszteus és a baloldal...

Szia, Filike!  Megint alulról fölfelé:  én nem is akarok közelebb állni Fletóhoz, mint OV! - ha mindenkihez oda furakodnék, aki szimpatikus, akkor reggeltől estig rohangászhatnék.  Nekem az olyan típusú zemberek a szimpik, mint GYF, ROGER FEDERER ÉS JFK, - asszem, ez elég széles skála.  - Komolyabbra fordítva: Nem csipem Orbán Viktor miniszterelnök urat, sem így, sem úgy... GYF-ET  IGEN!!! OV - szerintem - olyan, mint Rafael Nadal teniszező (meccs közben), aki szintén unszimpi.  (Az egy másik dolog, hogy melyik mit tett munkavégzése során, nem akarok litániát, hiszen Te is tudod, tán jobban is, mint én? De, ha OV lekörözte volna Fletót, már régen fociszurkoló lennék: Hajrá OV!

Annyira azért mégse gondolj hülyének, hogy (most  kizárólag a magam nevében beszélek) nem fogom fel azt, hogy bal- jobb és mi, hiszen, ha nem így lenne, nem is duncsiznánk egymással.

A büdöskomcsizósba én is beszálltam időnként, mint sz.rjancsiházizó, ha láttam, hogy nem bírja az iramot egyedül a kitalálója. (Soha nem szólt rám érte.)

Én is sajnálom, de nem hiszem, hogy - ilyen hosszú idő után - félreismernélek. De ez nem is érdekes már régen, mert, mint Filikét, szeretlek mindenképpen.

"A gúny bosszantóbb, mint a közönségesség"? - Ez így van, tehát nincs is mit egymás szemére vetnünk. Te gúnyolódóska, én pedig közönségeskedőcske vagyok, bár nem csak azért, mert felbosszantottál.  Azért nem baj, úgye???

Ui.:  Engem pl. a hazugsággal lehet a világból kiüldözni...