Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vidéki, aki Lukrécia - is

/ #9570 Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré

2012-04-08 18:51

#9551: filiszteus - Re: Re: Re: Re: saskabaré 

Mit vétettél államellenes izgatás címén?  Azért valami keveset csak kellett tenned, ha meg nem csináltál semmit akkor nem kellett volna felfüggesztettet kapnod.  Mindig azon gondolkodom, hogy én éltem netán ingerszegény környezetben, hogy ilyen eseteket nem tapasztaltam meg? Vagy annyira naív kis csaj voltam, hogy nem vettem alapvető dolgokat észre? Nem lehet, nem voltam hülyegyerek! Nekem egyetlen ilyen emlék kattan be a múltamból: 1970-ben KISZ táborban voltam a Balatonnál, a munkahelyemről 20-an voltunk. Ahogy ez lenni szokott, az ember vagy megtalálja a párját, vagy nem. Én vagy megtaláltam. Ő lett az első férjem. Volt a dolognak egy szépséghibája. A tábor előtti hetekben készültem életem addig legkomolyabb nyugati nyaralására, nagynéném befizetett egy két hetes autóbuszos utazásra, amely útvonal röviden: Wien-München-Stuttgart-Karsruhe-Luxemburg-Brüssel-Gent-Ostende-Dover-Canterbury-London-Oxford-Strateford-Windsor-Southampton-Le Havre-Párizs-Versailles-Basel-Bern-Zürich-Landeck-Inssbruck-Salzburg-Wien út volt. Ezt végignézed, meg lehet számolni, hogy hány vízumot jelentett. Ezt én a KISZ tábor előtt végigseggeltem, azaz megszereztem mindet, megjöttem a táborból, egy hét múlva kezdődött az utam. Volt egy szemellenzős kolléganő, még csak nem is volt párttag, csak egyszerűen rosszindulatú és hülye, aki közölte, amikor kimentem a szobából, hogy szól a párttitkárnak, meg a KISZ-titkárnak, hogy ez összeférhetetlen, hogy egyik héten KISZ-táborba megyek, másik héten nyugat-európai körútra, nem szabad engem kiengedni nyugatra. Szerencsére olyan emberekkel dolgoztam, akik majdnem meglincselték és nem engedték ezt meglépni. Én viszont addigra olyan szerelmes voltam, mint a nagyágyú, el sem akartam utazni (én marha). Nem is éreztem igazán jól magam, de ha itthon maradtam volna, nagy bűnt követtem volna el magam ellen. Na, ez a pasi lett az első férjem, kár lett volna kihagyni az utat. Ilyen gondolatom a későbbiekben soha nem volt, azaz senkiért nem hagytam volna ki egy külföldi utat.

Megint jól elkanyarodtam az igazi témától, ami az, hogy nem látom át, mit véthettél egy felfüggesztettért. Nem énekelted el az április 4-i ünnepélyen az Internacionálét?