Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

/ #9571 Re: Re: Re: FILISZTEUSNAK!

2012-04-08 19:17

#9569: filiszteus - Re: Re: - akinek nem inge, ne vegye magára!

Ha, Schmitt dr. és JFK közötti különbséget zongorázni tudnám, akkor most éppen világkörüli turnén vendégszerepelnék, ahol Lukrécia lapozná a kottát és - az "elképzelt" fotód alapján - a négykezes darabokba  (ha rajtam múlna) bevennélek. Legjobb tudomásom szerint, Pali bá' bukását nem az okozta, hogy "ambiciózus és pinabubus" volt, hanem, hogy hazug és csaló.

Vilmos pedig csak akkor hőbörgött, ha megbántva érezte magát vagy a Baloldalt.  - A toleranciát pedig nem véletlenül találták fel, bár az alkalmazására senki nem kötelezhető.  - "Azért arról sem kellene megfeledkezni, hogy ez egy virtuális fórum, ahol nem kellene mindent véresen komolyan venni".

Miért ne állnék szóba Veled?  Hiszen, Filikeként, szeretni való vagy, és én olyan ember vagyok, akinél a jó elnyomja a rosszat!!!

Mindig a meggyőződésem szerint viselkedem, - na, jó, néha egy kicsit az érzelmek is közrejátszanak.

Mondjuk, ezt az egészet leírhattam volna egy szóval is, de mostanság a litániák idejét éljük.

Ui.:  Ha úgy akarod, mint, ahogy azt a leveledből kiéreztem, hogy ne duncsizzunk többé, természetesen úgy lesz.