Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #9639 Re: Re: Re: Nem Gy.F., hanem GYF, tudod, mint JFK...

2012-04-11 18:31

#9638: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Nem Gy.F., hanem GYF, tudod, mint JFK... 

Kavartam kicsit, nem vagok kipihenve. Napok óta hajnalban ébredek, mire jön a dél, én lefordulok a székről. Megint át kell billennem kicsit, de nincs semmi probléma. Tegnap rengeteg emberrel leveleztem, telefonáltam, mára olyan lettem, mint Salamon Béla a Vidám színpadon, mikor kavarta a beszélgetőpartnereket. Amíg nem bántok meg senkit, addig azt hiszem, hogy nincs semmi probléma.

Fiatalkoromban egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy egy időben egy helyre adtam randit két fiúnak, nevezetesen a munka helyem bejáratához, szerencsére az ablakból láttam, hogy le-föl sétálnak egymás mellett. Szerencsére nem ismerték egymást, én pedig leléptem a garázson keresztül, ami a másik utcára nyílt. Na, akkor rájöttem, hogy az ilyesféle manőverekre én teljesen alkalmatlan vagyok. Párhuzamos kapcsolatom soha nem volt és soha senkit nem vertem át, azért az egyszeri dologért még most, 4 évtizeddel később is szégyenlem magam. (Zárójelben jegyzem meg, hogy valószínűleg ezért nem vittem "semmire" az életben, viszont a tisztességemet sem tudta senki megkérdőjelezni.)