Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #145

2012-04-15 22:29

Köszi a reklámozást, ha gondolod, linkelheted hogy hol reklámoztad, bár nekem mindegy. Azért, mert én hoztam létre a petíciót, nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor mindig nekem kéne sűrűbben reklámozni! Egyrészt lehetek elfoglaltabb is, másrészt meg hogyha sűrűn reklámozom, a végén nem nagyon marad olyan hely, ahol reklámozhatnám az utóbbi időben. Akit valóban érdekel és több az ideje rá, az igazán reklámozhatja! Mint mondtam, én is néha reklámoztam, korábban picivel sűrűbben csináltam, mostanában ritkábban. Egyrészt nem mindig érek rá, másrészt leköt más is (nagyrészt a mangájának újrafordítása egy ideje jó ideig még, ennek okait itt korábban felvázoltam, ha jól emlékszem, akit érdekel, az visszaolvashatja itt a vitalapon). Majd megint néha reklámozom, na meg másnak is legyen lehetősége rajtam kívül. Ugyanis volt már olyan, hogy ahol reklámoztam, ott előttem néhány nappal más is reklámozta, amit utólag vettem észre. Na de mindebből ne legyen se vita, se túlságosan elnyúló dumcsizás!