Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #150

2012-05-14 11:00

Hmm, hát ezt nem tudom, hogy mennyire igaz, nem igazán van ebben tapasztalatom, mivel úgy általában nem vagyok anime rajongó. Az más kérdés, hogy 1-1 animét kedvelek (főleg régebbiek közül) és a legmegkedveltebb animém (és mangám) lett tavaly év vége óta az InuYasha. Ennek több, mint a fele le van szinkronizálva magyarra, pont erről szól főleg ez a petíció, hogy ennek leadását folytassák, vagy adják ki DVD-ken. Nem tudom, mennyire olvastad el a petíció leírását, ugyanis alap dolog (kéne, hogy legyen), hogy mielőtt valaki aláír valamit, olvassa el figyelmesen, hogy miről szól, pláne ha érdekli is valamennyire! Ugyanis a 167. részig, ami a 6. évad vége, addig megvan magyarul évek óta, csak hát a 113. részig adták csak le anno bizonyos okok miatt és sajnos azóta se akarják folytatni,... A 7. évad a záróévad, tehát az utolsó (Final Act) címen még nincs leszinkronizálva magyarra, nem tudni lesz-e valamikor, ha lesz. Állítólag tervbe van véve, de nem biztos, hogy lesz és azt se tudni, ha igen, akkor mikor. Sajnos ez van. Szóval az InuYasha esetében le van szinkronizálva több, mint a fele, a nagy része, csak a 7. évadja még nem.