Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #164

2012-07-02 17:08

Hmm, hát nem tudom Crazza. Biztos van oka, miért törölték, bár én ezt nem kísértem figyelemmel. Ha netán mostanában készül(t) magyar szinkron a Final Act-hoz, akkor annak már legalább 2 jele kell, hogy legyen: 1. az Animax, vagy valamely magyar tévécsatorna (amelyiken majd lesz, ha lesz) hivatalos weboldalán kell róla egy valós, hivatalos hír, 2. a Wikipédia táblázatába is kiírták volna akkor. Egyenlőre tudtommal még nincs semmi konkrét az ügyben, vagy ha van, akkor még jól el van titkolva az ügy, vagy nem tudom. Megnéztem nemrég a Wikipédián és semmi. Még az Animaxhoz tartozik, de lehet, hogy más csatorna veszi át, nem tudom. Én mikor először láttam a Final Act-ot, akkor magyar felirattal láttam, ám később angol szinkronnal is megtaláltam 1-2 helyen. Igaz, az angolnak kicsit rosszabb a hang és képminősége, főleg a hang, de engem nem zavar, nem vagyok minőségkényes. Szóval angolul többször láttam, de persze nyilván szeretném magyar szinkronnal is látni majd, akár leadják előtte, vagy utána a 113. résztől a 6. évad végéig (167. részig) a rég leszinkronizált maradék adagot, akár nem. Mint tudod, a Final Act szinkronos leadására nagyobb az esély. Meglátjuk mi lesz, ha egyáltalán lesz valami ez ügyben a közeljövőben.