Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #168

2012-07-20 10:44

Én is így tudom Crazza. Akkor a Youtube-ról törölhették, az Indavideóról tudtommal (még) nem, remélem nem is fogják, azért 1 helyen megmaradhatna. Főleg addig, míg valóban le nem adják idővel szinkronosan a Final Act-ot.

Azóta egy jó Inus ismerősömtől, aki kicsit jobban tájékozott (nagy anime rajongó és úgy néz ki, con-okra is jár olykor), van néhány biztosabb hírem, eléggé vegyes. Idézem a leveléből, amiket írt nekem:
"Hát nincs semmi infó eddig a Final act folytatásról, de nincs kizárva hogy szinkronizálják, az animax tavaly bejelentette az egyik Con-on tavaly az Animax -töl 2 emberke mesélte el a dolgokat a felállásról, hogy a Final act-ot leszinkronizálják, de addig nem akarják leadni, még az előző sima szériát nem fejezték be, vagy nem vették meg a jogokat még a harc folyik ezért most is! de ha nem tudják 2 éven belül megoldani akkor a Final act-ot levetítik! Ha törlik a megosztó oldalról a videókat, akkor azt jelenti hogy Készítik a Final act szinkronját! Ez elég ok arra hogy elkészítik a dolgokat!"
Számomra mindez amit írt, elég meggyőző már, nem hinném, hogy az illető hazudik, több mint fél éve jóban vagyok vele. Szóval vegyesek a hírek és bizakodom abban, hogy mégse annyira húzódik el a dolog. Ám igazán akkor leszek biztos, mikor már több minden történik az ügyben, ez logikus. Gondoltam, mindezt itt közlöm, hogy aki itt jár, az elolvassa és tudja, tehát mindenkinek, bárkinek szól ez.