Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #177

2012-07-29 22:45

Köszi ezt a szép tartalmas hozzászólást egyéb infókkal Lengabor. :-) Nem iróniából mondom, vagy ilyesmi, hanem tényleg örülök neki. Mondtál dolgokat, amikről tényleg nem is tudtam, főleg az AXN-nel kapcsolatban. Akkor az jó lenne, ha az AXN vállalná (főleg ha az Animax csődbe megy), na de majd kiderül. Néhány órája olvastam a hozzászólásodat, utána írtam e-mailben az AXN-nek az ügyben, remélem fognak válaszolni. Gondoltam ezután (mármint az e-mail írása után) később reagálok itt neked. Bár azt nem tud(hat)om, hogy visszajössz-e még visszaolvasni ide, na mindegy. Azért ettől függetlenül majd te is írj nekik, ha gondolod. Minél többen írunk nekik, lehet hogy annál inkább lesz valami jó eredménye. Remélem, úgy lesz ahogy mondtad és fognak válaszolni, jobban figyelembe fogják venni stb. Erre nekik is utaltam, kértem őket. Most türelmesen 2-3 hetet, vagy 1 hónapot várok. Ha utána se írnak, akkor 1 hónap múlva valószínűleg ismét írok nekik, rá fogok kérdezni és egyben emlékeztető is lesz. Szerintem 1, vagy maximum másfél hónap bőven elég kéne, hogy legyen arra, hogy válaszoljanak, ha igaz az, hogy ők törődnek a nézőkkel és a lehetséges kérésekkel, javaslatokkal. Általában én is globális szemszögből nézek sok dolgot, nem csak sajátból.