Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #179

2012-07-30 17:48

Aha értem és tényleg köszi. :-) Na Ezt se tudtam, hogy anno az AXN Sci-fi-n is ment az InuYasha szintén odáig, ameddig az RTL Klubon és az Animaxon is, ez is új nekem. Így valóban plusz esély van rá, hogy ők nagyobb valószínűséggel folytatnák. Na igen, az RTL Klub évek óta az InuYasha 5. és 6. évadjain is ott ül (113.-167. részig), de nem kezdenek vele semmit,... Eléggé bosszantó, de sajnos egyelőre ez van. Felőlem a 104., vagy 105. résztől is adhatják tovább, de adják le túl a 113. rész után is!

Ki mondta, hogy már leszinkronizálták a Final Act-ot? Senki! Kérlek, itt a Vitalapon a 7. aloldalon olvasd vissza a #163., #164. és a #168. hozzászólásokat! Ott világosan le van írva ezekben a hozzászólásokban, hogy nem erről van szó, némiképp félreértetted, ezért kérlek, olvasd vissza!

Ja és utólag reagálva (mert korábban elfelejtettem) a Wikipédiás mondanivalódra azt mondom részben igazad van, részben nem. Valóban bármikor bárki módosíthatja ott a szöveget. De azt nem hiszem el semmiképp, hogy lesznek, akik ezzel foglalkozva ott szórakoznak, hacsak nem terjeszted ezt és nem adsz okot valakinek. Sok dologgal vissza lehet élni, ahogy ezzel is, mégse teszik (szerencsére). Ha annyira rossz, hamis, megbízhatatlan és kiszámíthatatlan lenne, akkor már nem nagyon lenne és több hazugság is lenne a Wikipédia oldalakon. Az esetek 95%-ban biztos nagyrészt igaz, ami az ilyen oldalakon van, ami elég jó arány.

Oké, majd írok, hogyha van valami válasz az AXN-től. :-) Hogyha van bármi plusz fejlemény, általában megírom ide, ahogy eddig is tettem. Ha gondolod, olvass vissza több aloldalt és néhai nyomot fogsz látni ennek kapcsán (is). Ha nem gond, megadhatnád az e-mail, vagy az MSN címedet, úgy biztosabb és akkor ott válaszolhatnék, avagy folytathatnánk időnként ott (is)! Köszi.